NMobile toont flitspalen op Windows Live Maps

NMobile is één van de eerste native iPhone-applicaties die gebruik maakt van Windows Live Maps. Met de applicatie kun je flitspalen, radarcontroles en snelheidscontroles op de kaart zien en alerts ontvangen.

NMobile voor de iPhoneNMobile is één van de weinige native iPhone-applicaties die gebruik maakt van Microsoft’s Live Maps en niet de meer voor de hand liggende keuze Google Maps. Met NMobile kun je flitspalen, radars en roodlichtcamera’s vinden. Er zijn meerdere gebruiksmethoden: in Browse Mode kun je kijken of er in jouw omgeving snelheidscamera’s zijn, maar de kans is groot dat je tijdens het autorijden geen zin hebt om steeds op de kaart te kijken. In plaats daarvan is er ook een Alert Mode, waarbij je een hoorbare waarschuwing krijgt wanneer je in de buurt van een flitspaal komt. Op het scherm zie je hoe ver je van de flitspaal verwijderd bent en wat de maximum snelheid is.

Cupertino speedtrapNMobile is afhankelijk van gebruikers: zij kunnen via de applicatie of via de Njection-website nieuwe flitspalen aanmelden. Roodlichtcamera’s en radarlocaties verschijnen alleen in de applicatie als ze door de ontwikkelaars zijn gecontroleerd. Snelheidscontroles, die meestal na een paar uur weer verplaatst worden, gaan niet door dit goedkeuringsproces maar verschijnen meteen in de applicatie. Routes plannen kan helaas niet in deze applicatie.

Meer info: Njection
Installeren: NMobile for iPhone (€7,99)
Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2008, 16:24
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.