Vieze plaatjes verstuurd? Geef je iPhone de schuld!

Je kunt veel excuses verzinnen als je bent vreemdgegaan: het is niet wat de ander denkt, het is een collega waarmee je een strikt zakelijke relatie mee hebt… Erg overtuigend is het niet, maar je komt er vaak wel mee weg. Op het Apple-discussieforum is een vermakelijke discussie te lezen over een getrouwde man, die […]

Unwanted erectionJe kunt veel excuses verzinnen als je bent vreemdgegaan: het is niet wat de ander denkt, het is een collega waarmee je een strikt zakelijke relatie mee hebt… Erg overtuigend is het niet, maar je komt er vaak wel mee weg. Op het Apple-discussieforum is een vermakelijke discussie te lezen over een getrouwde man, die een masturbatiefoto naar een andere vrouw stuurde. De vrouw zag de foto toevallig in de map met verzonden items staan en kreeg argwaan. De overspelige echtgenoot probeerde het zaakje te redden door te zeggen dat het een iPhoneglitch was: soms verstuurt de iPhone zomaar foto’s naar onbekende mensen!

Wij kunnen erom lachen, maar er zijn nu eenmaal a-technische mensen op de wereld die niet weten hoe ze zoiets moeten inschatten. Terwijl de man beweerde naar de Genius Bar te zijn geweest om met zijn minnares af te spreken het probleem voor te leggen aan een deskundige, logde de vrouw in op het Apple-discussieforum om te vragen of die rare iPhoneglitch daadwerkelijk bestond: “The future of my marriage depends on this answer!”.

excuse1

Voorspelbare reactie: “the glitch is probably with your husband”. Gevraagd naar wat er op de betreffende foto te zien was, schrijft de vrouw:

excuse2

Meer info: Apple Discussieforum via Edible Apple
Screenshot komt uit de video: How To Hide An Unwanted Erection
Tip ingestuurd door Michel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2008, 13:09
Categorie Achtergrond
Onderwerpen excuus, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.