iPhone Dev Team laat iPod touch voorlopig links liggen

Het iPhone Dev Team meldt dat ze de iPod touch 2G voorlopig even laten liggen en zich volledig richten op de iPhone 3G. Een moderator van iPhone Dev reageert bovendien op Gabo's 3G Unlock.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

unlock iPhoneHet iPhone Dev Team heeft een aanvulling gepost op het Unmasking-bericht van gisteren. Onder het kopje ‘iPod touch 2G’ leggen ze uit, dat ze op dit moment niet meer werken aan een jailbreak van de iPod touch 2G. Ze houden wel interesse in het platform en hebben al wat voorwerk gedaan, maar alle ogen zijn op dit moment gericht op de iPhone 3G. Ook is in de reacties op de blog iets te lezen over de iPhone 3G-unlock van Gabriel Paderni.

Het lijkt erop dat de methode van Paderni (profiel bij Insanely Mac) toch niet de doorbraak is waar we allemaal op hadden gehoopt. In de reacties op het Unmasking-artikel vraagt iemand hoe het zit met Gabo’s 3G Unlock. De reactie van DevTeam-moderator MuscleNerd:

He calls it a 3G unlock, but he doesn’t have a 3G iPhone. 99% of the massive zip is simply a custom 2G ipsw made with the devteam pwnagetool, and it causes the IPhone to run the devteam BootNeuter on first boot. Any 2G iPhone that runs BootNeuter like that will already be unlocked (by BootNeuter). And BootNeuter doesn’t (yet, if ever) run on a 3G iPhone.

Kortom: het ziet er niet erg hoopvol uit voor de unlock-carrière van Gabo…

Tipgever: Jonathan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:33
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.