Vevo-artiesten.

Vernieuwde Vevo-app past zich aan je muzieksmaak aan

De Vevo-app voor muziekvideo's is vernieuwd. Door het liken van artiesten krijg je muziekvideo's te zien die passen bij jouw muzieksmaak.

Vevo-Icoon.Vevo, de dienst die muziekvideo’s van allerlei grote internationale artiesten beheert, heeft een vernieuwde iOS-app uitgebracht. Dankzij versie 5.0 past de app zich aan aan je muzieksmaak. Geef aan welke artiesten je leuk vindt en Vevo laat je de nieuwste muziekvideo’s zien. Bovendien zegt de app vaarwel tegen allerlei menu-opties.

Vevo app geeft je persoonlijke aanbevelingen

Zodra je de nieuwe Vevo-app voor het eerst opstart, word je eerst gevraagd om in te loggen. Zonder login is de Vevo-app niet te gebruiken en je kunt ervoor kiezen om in te loggen via e-mail, Facebook of Google+. Vervolgens heeft Vevo gekozen voor de Tinder-manier: swipe de getoonde artiesten naar links of rechts om je favorieten kenbaar te maken. In de Spotlight-view worden de nieuwste video’s van deze favoriete artiesten weergegeven in een beeldvullende en verticaal scrollende lijst.

Vevo-artiesten.  Vevo-app met Adele.

Er is verder geen overzicht meer van veel bekeken video’s en je kan ook niet meer selecteren op genre. De app moet zich in de loop van de tijd steeds meer aanpassen aan je eigen persoonlijke smaak aan de hand van je kijkgedrag. Het is nog wel mogelijk om te zoeken naar video’s en artiesten en profielpagina’s te bekijken, maar meer dan dat is er in de app niet te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2015, 20:38
Categorie Apps
Onderwerpen muziek, vevo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.