Reacties voor: Nieuwe iPhones gevonden in firmware Apple TV

In de firmware van de nieuwe Apple TV zijn sporen gevonden van nieuwe iPhones. Het gaat om opvolgers van de iPhone 4.
Lees het complete artikel → Nieuwe iPhones gevonden in firmware Apple TV
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 58 reacties

  1. Las t vanmorgen op 9to5mac. Ben benieuwd

  2. Weet iemand hoe het met de beschikbaarheid van deze nieuwe iPhones zit? Kan deze al ergens besteld worden en hoelang zijn de wachtlijsten dan 😀 😉

  3. Is toch ook meer dan logisch??
    Of denken jullie dat ze die iphones een week voor de release ontwikkelen en produceren?

  4. jesus.. nu al 🙂 wordt bijna beetje Mac-gerucht moe. Elke week weer wat, over 2 jaar weten we paar jaar van te voren wat er uit komt.

  5. @Lobmans: Zolang er nog niks is aangekondigd is, kun je nog niks bestellen en zijn de wachtlijsten dus ook leeg 😉

  6. Ah dus er komt een opvolger? Ik dacht dat de afdeling die de iPhone 4 hebben ontwikkeld stop was gezet 😛

  7. @Lobmans: Kom op man.. Er is nog helemaal NIKS over bekend en jij gaat al om een reservatie vragen? Wacht maar een half jaar en vraag het dan opnieuw.. Dan krijg je waarschijnlijk nuttigere antwoorden 🙂

  8. Ja leuk… Ik ben nog aan het wachten op mijn iPhone 4…
    Heb deze al ruim 3 weken geleden besteld bij Mobistar (België) en is nog altijd niet toegekomen… :s

  9. Dat er 1 nieuwe gevonden wordt versta ik wel maar twee ?! Die ene nieuwe zou een iPhone 4 kunnen zijn zonder antennagate…

  10. Origineel geplaatst door Lobmans
    Weet iemand hoe het met de beschikbaarheid van deze nieuwe iPhones zit? Kan deze al ergens besteld worden en hoelang zijn de wachtlijsten dan

    Kijk maar even op het forum onder iPhone/Internet -> Mobistar en Kopen en verkopen -> Koopadvies en ervaringen. Zit neder en ween… 🙁

    Illustratief… Zo heb ik het ook gezien: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1313275/Wondered-couldn-t-Apple-iPhone-4-Here-s-answer.html

  11. Origineel geplaatst door Trevis
    @Lobmans: Kom op man.. Er is nog helemaal NIKS over bekend en jij gaat al om een reservatie vragen? Wacht maar een half jaar en vraag het dan opnieuw.. Dan krijg je waarschijnlijk nuttigere antwoorden

    Hij bedoelde het dan ook sarcastisch..

  12. Blijf erbij dat apple geen nieuwere versie van de iPhone 4 gaat maken. Dan geven ze hun fout toe.

    Grote kans dat het bij de witte iPhone 4 wel is verholpen, en de andere is de volgende iphone 😉

    Tis maar een gedachte hea:P

  13. is het waard om te wachten tot deze iPhone uit komt, of gaat dit nog maanden duren??
    Wil heel graag mijn iPhone 4 bestellen maar als dit een beetje vlot gaat.. Kan ik er nog over denken om deze te nemen 😛

  14. De witte iPhone natuurlijk. Bij Wallmart waren al advertenties uitgelekt…

  15. dat is echt meer dan logisch, weet maar zeker dat de volgende iphone de eerste design iteratie al lang voorbij is. reken ongeveer 10 maand tussen final proto en productie.

  16. @Nick: Hun fout was al toegegeven bij de conferentie, echter in een leuk jasje gestoken.
    Ik denk dat het een toestel wordt zonder het antenneprobleem, maar kan nog niet begrijpen dat er dan ook een nieuwe komt.

  17. @Lobmans: Dude, het is net het begin! en net wat trevis zegt je begint gelijk al over reserveren en de beschikbaarheid daarvan..??! het zijn maar prille beginsels van een nieuwe serie.. die waarschijnlijk volgende zomer pas uit zullen komen. dus wacht nog maar n paar maanden tot hier meer bekend over is.

  18. Een CDMA-iPhone?

  19. Iphone 4 werkt niet als apple wilt dus een ander iphone komt sneller dan volgende jaar , heb zelf geen probleem met mijn iphone 4 maar gisteren in newcastle met een iphone 4 en een iphone 3gs heb ik beter bereik met mijn 3gs op alle engels netwerken ( alle 2 heeft een vodafone nl sim ) meestaal 1 streepje meer op mijn 3gs , als apple moet het iphone 4 veranderen om beter te werken geeft apple een ander naam denk ik

  20. Nu zijn er van die dwaze kinderen die nu overwegen om op de volgende te wachten…alsof diegene daarna niet even rap op de markt zal komen…komaan he zeg.

  21. Ik voorspel een witte iPhone zonder antenneproblemen (en nou niet allemaal roepen dat die er niet waren, heb het zelf ondervonden) over ongeveer 2 weken! Tegelijk met de release van de nieuwe witte LG…en de nieuwe reeks geproduceerde zwarte Iphones zal stilletjes dezelfde revisie wel krijgen.

    Dat andere model (iPhone3,3) moet dan wel die CDMA versie zijn voor het Verizon netwerk.

  22. @Sapermun
    Zeg! Ik weet niet of je het weet. Maar een iPhone is een behoorlijke uitgaven! Als je het niet erg vind doe ik het dan goed!

  23. Lijkt me niet dat het om de witte gaat. Die codes lijken me toch voor hardwarematige zaken te zijn. iTunes of iOS wordt niet per kleur toegepast, wél per hardware-configuratie.

    Ben wel benieuwd of we volgend jaar een iPhone 5 of een iPhone 4s krijgen.

    Maar aangezien we dat niet weten en uit deze nummers ook totaal niet kunnen opmaken, is het enige nieuws:

    OOIT KOMEN ER NIEUWE IPHONES!!!

    Dat is net zo nieuw als de wetenschap dat wij ergens tussen nu en 2150 zullen sterven.

  24. Cmda iPhone en misschien een iPhone zonder facetime of 1 zonder wifi.

    Verwacht niet dat er een antenne fix komt want dan komt apple wel heel kansloos naar voren nu ze stoppen met bumpers omdat er geen probleem is..

  25. Oenige oenen zijn die gene met hun arrogante sarcasme! Jullie hebben het fout…Nooit in de geschiedenis heeft Apple een aparte nummer gegeven voor een ander kleur apparaat, en hoezo zou Apple een ander Software nummer geven aan een toestel dat het zelfde is als de Zwarte versie(Ik heb het hier over de Witte die er aan komt).

    Ook heeft Apple nooit een incrementele nummer gegeven voor een nieuwe generatie. De volgorde is 1.1/2.1/3.1 en vervolgens 4.1 logischer wijs. Dit geldt ook voor hun andere productlijnen…Dus een 3.2 en een 3.3 zijn dus hoogst waarschijnlijk nieuwe varianten van de huidige generatie(En dus niet een ander kleurtje).

    Dus ik denk Apple brengt openlijk een versie uit met de kinderfouten uit de huidige versie opgelost. Hiermee geeft Apple hun fout toe(Erg on-Apple)

    Of Apple brengt een sluip update met nieuwe hardware over de hele linie(Zeg maar een slim versie) zonder radicale veranderingen in de uiterlijk(Ook niet erg Applisch).

    Of het zijn de CDMA versies…(De meest logische)

  26. tuurlijk komt er een opvolger en net als alle vorige keren komt die volgend jaar zomer uit! Gelijk weer sommigen die doen alsof er elk moment een opvolger komt! Was al die vorige keren toch ook niet zo

  27. Ik durf bijna met zekerheid te zeggen een CDMA en een 4G model.

  28. @Amine: Bedoelde ook niet zo zeer dat de witte iPhone een nieuw nummer zou krijgen vanwege de kleur, maar omdat het om een (kleine) revisie van de hardware zou gaan.

  29. ik denk dat er wel een nieuwere snellere versie van de iPhone 4 komt ! :p
    zoiezo ieder jaar om dezelfde tijd een nieuwe iPhone !! 😛

  30. ja tuurlijk witte iphone dat deden ze ook bij de 3gs eh

    niet

  31. @Hans Kazan: Alsof dat met de komst van de iPhone 4 niet het geval was 😛
    Herrinner je de hele “iphone vergeten in restaurant > gizmodo” affaire van dit jaar niet meer?

  32. De ontdekking van nieuwe apparaten in firmware hebben veelal tot een gerealiseerd product geleid, als ik me niet vergis.
    Erg benieuwd wat er dus achter deze -tot nu toe- onbekende apparaten zit.

  33. Origineel geplaatst door Maarten
    @Lobmans: Dude, het is net het begin! en net wat trevis zegt je begint gelijk al over reserveren en de beschikbaarheid daarvan..??! het zijn maar prille beginsels van een nieuwe serie.. die waarschijnlijk volgende zomer pas uit zullen komen. dus wacht nog maar n paar maanden tot hier meer bekend over is.

    Uiteraard was m’n vraag sarcastisch hé 😀

    Heb mijn iPhone 4 nog maar een maand, en sla sowieso altijd een model over dus het zal nog bijna twee jaar duren eer ik weer een nieuwe wil 😉

    Berichten zoals dit hier, duiken maandelijks wel eens op. NIets spectaculairs aan dus, logisch gezien volgt er gewoon deze zomaar pas een echte opvolger van de iPhone4. Ik ben er vrij zeker van dat de eerste berichten over “nieuwe iPhones gevonden in firmware” ook reeds vorig jaar rond deze tijd opdoken, terwijl de iPhone 4 toch pas in juni geintroduceerd werd. Ik verwacht dus geen nieuw model voor deze zomer. (buiten de witte iPhone dan natuurlijk, maar dat beschouw ik dan ook niet als een nieuw model.)

  34. Kunnen nieuwe versies van de iPhone 4 zijn, dus met minimale aanpassingen.

    Ik denk 2 extra versies:

    1 CMDA model (voor Verizon) met antenneoplossing
    1 GSM model, met antenneoplossing

  35. @Daejji: Heb je wel een punt.

    Zie dit artikel (ook toen werd iPhone3,1 -iPhone4- voor het eerst al opgemerkt in een firmware-versie van augustus voorgaand jaar)

  36. Leuk om dit nieuws te brengen, maar als er wat onderzoek mogelijk zou zijn; hoe het in het verleden is geweest. Dus na ontdekking van iPhone 1.2 duurder het zoveel maanden, na ontdekking 2.1 kwam die zoveel maanden later. Wat hebben we nu aan dit nieuws? Dat er een nieuwe iPhone komt…dat begrijp ik ook wel. Wat moet ik nu als iPhone 4 koper nu doen???????

  37. ik hoop eigenlijk op een nieuwe iPad! eentje met meer RAM geheugen en een camera’tje aan de voorkant zou perfect zijn! voor facetime en wellicht skype in de toekomst!

  38. @Dimglor: ik ben al bijna 2maand aant wachten besteld op den dag dat het uitkwam!!!!

  39. Hoop op een iPhone nano in verschillende kleuren 😀

  40. LTE versie (hopelijk) met NFC chip om mobiel te kunnen betalen, Qualcomm 1,5 Ghz cpu/gpu met minimaal 800mb RAM, mini usb en of mini hdmi 1.4,
    Bang & Olufsen mini speakers en 8mp HD camera met flash achterzijde .

    Apple wil zo graag dat er goede en hoogwaardige games voor iOS komen om gamecenter een serieuze concurrent te laten zijn voor de andere consoles…..dan moeten ze de hardware echt gaan aanpassen wil het hele zaakje niet steeds vastlopen.

  41. Origineel geplaatst door Amine
    De volgorde is 1.1/2.1/3.1 en vervolgens 4.1 logischer wijs.

    1,1 iPhone 1st gen
    1,2 iPhone 3G
    2,1 iPhone 3GS
    3,1 iPhone 4

    Niet zo heel raar dus als Apple een 3,2 en 3,3 op de markt gaat brengen. Ze hebben het al eerder gedaan.

  42. Het zijn gewoon twee verschillende prototypes. Dat is toch logisch. Ze doen er sowieso 8 maanden over om een nieuwe iPhone te ontwikkelen. Die mensen die denken dat het om een witte iPhone gaat snappen er niets van.

  43. Is vrij normaal als dat de nieuwe iPhone is.. Ze werken namelijk nu al aan de volgende (zijn daar al een half jaar mee bezig)
    Dus neen mensen.. Geen paniek/gejuich.. 🙂

  44. @ASN: ook niet

  45. Eerste referenties naar 3GS verschenen in Jan 2009: http://www.tipb.com/2009/01/28/iphone-os-221-hints-gen-iphone/
    De iPhone 4 dook al in maart 2009 op: http://www.tipb.com/2009/03/19/iphone-30-code-references-iphone-gen-3-4-hardware-ipod-touch-gen-3/

    De iPhone 4 heeft toen nog ruim een jaar op zich laten wachten.

  46. Ik hoor iedereen over de antene , maar niemand over de nabijheids sensor en een collega heeft er echt veel last van ( ik ook ) hij zet bijna iedereen in de wacht

  47. Eindelijk weer nieuwe op komst, kunnen we met zijn allen de geflopte 4 snel vergeten!

  48. De verwijzingen naar iPhone3,2 & iPhone3,3 zitten al in de firmware sinds iOS 3.2 (voor iPad). Niets nieuws dus.

    Bron: MMi

  49. Wel tegen dat Iphone 4 in Belgie goed en wel te krijgen is kunnen we de Iphone 5 kopen.En dan begint het liedje van wachten terug dus in Belgie blijven alleen maar wachten op het volgende model is wel goedkoop en hoop doet leven.

  50. Vanaf 2011 moeten alle telefoonfabrikanten voldoen aan de nieuwe EU regeling dat telefoons een Micro USB moeten hebben. Apple was een van de fabrikanten die deze overeenkomst mede ondertekende. Misschien nieuwe iPhones met Micro USB??

  51. Origineel geplaatst door thedoubleyou
    Vanaf 2011 moeten alle telefoonfabrikanten voldoen aan de nieuwe EU regeling dat telefoons een Micro USB moeten hebben. Apple was een van de fabrikanten die deze overeenkomst mede ondertekende. Misschien nieuwe iPhones met Micro USB??

    Hoop dat er een soort blokje komt net als de camera kit voor de ipad anders kan je je dock weg gooien

  52. @hij weer: Geflopt, Tuurlijk je hebt gelijk joh!

  53. Is al bekend de Iphone 4GS dus met een betere attene, net als de 3GS met een betere GPRS.

  54. Origineel geplaatst door hij weer…
    Eindelijk weer nieuwe op komst, kunnen we met zijn allen de geflopte 4 snel vergeten!

    Hilarisch!

  55. iphone 4 met een update laagje … ik zie er ook twee.

    Er is sprake van een CDMA versie (geruchtenmolen, dat is dan al één) en dan hopelijk één met minder antenne en nabijheidssensor problemen … (iphone 4 versie 2)

    Nu rest van telefoon is nu reeds zeer goed (scherm, baterij, mogelijkheden, design, camera, snelheid, … )

  56. @tommy:
    Kan toch niet zolang duren… Ik ken er die hem al na 2 dagen hadden… en ze hadden hem pas halverwege augustus besteld…

  57. Leuk dat de iPhoneclub reacties verwijderd willekeurig en naar eigen inzicht. Top ga zo door 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.