Fabrix Booklet: handgemaakte kunstleren iPad-cases (update)

Fabrix Booklet zijn handgemaakte leren cases voor de iPad. Fabrix werd bekend door de stoffen cases voor de iPhone, maar met de Booklet-cases slaan ze een nieuwe richting in.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

fabrix booklet grijsFabrix Cases staat bekend om de stoffen cases die ze voor de iPhone en iPad maken. Met de Booklet-serie slaan ze een nieuwe richting in. De Booklet-cases zijn gemaakt van echt kunstleder, zijn handgemaakt en voorzien van magnetische sluitingen. Een sterk intern frame zorgt ervoor dat de case zijn vorm goed behoudt en dat je iPad goed beschermd is.


Aan de binnenkant zijn vakjes gemaakt om bijvoorbeeld pasjes of visitekaartjes op te bergen. Je hebt de keuze uit drie designvarianten met verschillende leersoorten, eventueel in combinatie met stof.

fabrix booklet ipad bruinDe case is zo gemaakt dat alle bedieningsknoppen en connectoren vrij toegankelijk blijven. Aan de binnenkant zit een antslip-bekleding, die ervoor zorgt dat de iPad op z’n plaats blijft. Die bekleding is bij de grijze en bruine uitvoering contrasterend gemaakt: de lichtgrijze Booklet-case heeft een opvallende paarse binnenbekleding en bij de bruine Booklet-case is gekozen voor een krijtstreepstof, passend bij de bekende stoffen iPhone-hoesjes van Fabrix. Op Flickr vind je een uitgebreide fotoserie van de Fabrix Booklet-cases.

De Fabrix Booklet Case kost €59,95 en is verkrijgbaar in drie varianten:

Je kunt de cases natuurlijk ook rechtstreeks bij de fabrikant kopen.

fabrix booklet zwart

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2010, 15:15
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.