Nieuwe Apple TV nu te bestellen via online Apple Store

De nieuwe Apple TV met 1080p-ondersteuning is vanaf nu te bestellen in de online Apple Store. De Apple TV is 10 euro goedkoper geworden en heeft een nieuwe interface.

apple tv 1080pDe 1080p HD-versie van de Apple TV is vanaf vandaag te koop in de Apple Store. Het gaat om de derde generatie Apple TV, die 1080p Full HD ondersteunt, zoals we eerder schreven. De Apple TV bevat de bekende A5-processor die we al van de iPhone kennen en een volledig nieuwe interface met iconen en CoverFlow.

Ook is dit nieuwe model 10 euro goedkoper geworden dan zijn voorganger. De afmetingen in millimeters zijn hetzelfde gebleven, maar er zit wel een snellere chip in: geen Apple A4, maar de snellere Apple A5-processor. Eerder gekochte films kun je via iCloud bekijken op je Apple TV. En ook nieuw is dat de Apple TV nieuwe films aanbeveelt op basis van je kijkgedrag.

In de doos vind je de Apple TV, een afstandsbediening, boekje en netsnoer. Natuurlijk kun je de Apple TV ook via de Remote-app op je iPhone of iPad gebruiken.

Meer info: Apple Store (€109)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2012, 8:56
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.