mophie-watch-dock

Mophie Watch Dock: nieuwe bureauhouder van aluminium en leer

Mophie Watch Dock is een bureauhouder voor je Apple Watch, gemaakt van aluminium en leer. De dock is geschikt voor elk model Apple Watch.

De bekende accessoiremaker Mophie heeft de Watch Dock aangekondigd, een bureauhouder en oplaadstation voor de komende Apple Watch. Je hangt de Apple Watch bovenop de houder en hij begint meteen te laden, zodra er contact is. De houder zelf bevat geen geavanceerde technologie, kabels of stekkers: het is in feite een constructie van aluminium met leer met een opening voor de magnetische lader, waarbij je zelf moet zorgen voor de laadkabel.


mophie-watch-dock

De standaard meegeleverde laadkabel van de Apple Watch kun je gelukkig wel wegwerken in de voet van de Watch Dock, zodat je geen kabeltroep op je bureau hebt. Stukjes zwart leer zorgen ervoor dat je de Apple Watch met een gerust hart op de houder kunt hangen, zonder kans op krassen. Op het met leer beklede voetje kun je nog wat kleine accessoires kwijt, zoals oorbellen of manchetknopen.

De Mophie Watch Dock is geschikt voor alle Apple Watch-modellen, ongeacht het formaat. Je kunt voor 60 dollar een pre-order plaatsen met een verwachte levering op 24 april. Dat is ook de datum waarop de eerste Apple Watch-bestellingen worden verwacht, al kun je dit jaar nauwelijks spreken van een echte leverdatum. Zelf afhalen in de Apple Store is op 24 april niet mogelijk (pas op 25 april kun je een poging wagen) en de online bestelde Apple Watch-exemplaren hebben een nogal ruime beloofde levertijd: de bofkonten die vooraan in de rij staan kunnen tussen 24 april en 8 mei hun pakket verwachten.

mophie-watch-dock-1

Concurrent Griffin kondigde eerder de Griffin Watchstand aan, die ook nog ruimte biedt voor een iPhone. Die is een stuk goedkoper (30 dollar) maar is dan ook gemaakt van goedkoper plastic. Welke zou Jony Ive kiezen? Die van Mophie, vermoeden we.

mophie-watch-dock-3

mophie-watch-dock-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2015, 9:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, dock
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.