ministats-ios-apple-watch

Met MiniStats blijft je iPhone nog vaker in je broekzak

Even checken hoe vol de batterij van je iPhone is, of controleren dat je echt verbonden bent met een WiFi-netwerk: MiniStats toont al deze info op je Apple Watch, zodat je iPhone vaker in je broekzak kan blijven.

ministats-ios-apple-watch
Een van de mooie bijkomstigheden van de Apple Watch, is dat je je iPhone vaker in je broekzak kunt laten zitten. Vind jij dit ook belangrijk, dan moet je MiniStats eens bekijken. Deze simpele app helpt je om je iPhone nog vaker in jas, tas of broekzak te laten zitten.

MiniStats-WatchDe functie van MiniStats is heel eenvoudig: het is een infoscherm met verschillende gegevens van je iPhone. Zo kun je op je pols checken hoe vol de batterij van je iPhone is, hoeveel vrije ruimte er nog beschikbaar is en met welk WiFi- of 3G/4G-netwerk je verbonden bent.

Onder de naam van het WiFi- en 3G-netwerk zie je ook de snelheid waarop er data wordt geüpload en gedownload. Door MiniStats aan de Snelle Blik toe te voegen, kun je nog sneller deze info over je iPhone opvragen.

MiniStats toont up- en downloadsnelheid

Toch zitten er wel wat beperkingen aan de app. Met MiniStats krijg je alleen data over de iPhone te zien, maar je kunt er vervolgens niets mee. Je kunt de functies niet wijzigen op de Apple Watch. Ook is de sterkte van het Wi-Fi-signaal jammer genoeg niet te zien vanuit de Watch-app en duurt het soms even voordat de gegevens vernieuwd zijn.

MiniStats-Glance MiniStats-app

MiniStats in de praktijk

Toch komt MiniStats in de praktijk regelmatig goed van pas. Bijvoorbeeld als je iPhone (in een andere kamer) aan de oplader hangt en je wilt checken of hij al opgeladen is, of dat je inderdaad automatisch verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk. Deze informatie is ook beschikbaar in de bijbehorende iPhone-app, maar aangezien je die juist vaker in je broekzak kunt laten zitten, gebruiken wij die nauwelijks.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2015, 15:38
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, iPhone

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.