Voor als je geld genoeg hebt: Apple Watch-horlogebandje van 30.000 dollar

Een Amerikaanse juwelier heeft de Diamond iWatch aangekondigd, een Apple Watch-horlogebandje met ingelegde diamanten waar je 30.000 dollar voor betaalt.

Alleen voor de superrijken: bij een Amerikaanse juwelier kun je nu alvast een horlogebandje voor de Apple Watch bestellen. Het horlogebandje is bezet met acht rijen diamanten en is uiteraard gemaakt van goud. In totaal hangt er voor ruim 15 karaat aan bling-bling-diamanten aan je arm.


diamond-apple-watch

Juwelier Mervis Diamand noemt het de ‘Diamond iWatch’; ze weten blijkbaar nog niet dat er voor de naam Apple Watch is gekozen. Het horlogebandje is bedoeld voor de Watch Edition, de duurste versie van de Apple Watch, die zelf al voorzien is van een 18 karaat gouden horlogekast. Deze uitvoering van de Apple Watch gaat naar verwachting al een paar duizend euro’s kosten. Het horlogebandje past daar perfect bij en is vanaf juni 2015 leverbaar. Mooi? Daar zijn de meningen over verdeeld, maar voor dit soort extreem dure accessoires is toch een markt. De komende maanden zullen er ongetwijfeld nog veel duurdere horlogebandjes worden aangekondigd – bij luxe iPhones met ingelegde diamantjes liep de prijs soms zelfs op tot een paar ton.

De Apple Watch ligt waarschijnlijk al voor juni 2015 in de winkels. Apple heeft laten weten dat de smartwatch begin 2015 verkrijgbaar is.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.