Kindle icon

Kindle iOS-app ondersteunt nu Goodreads

Hoe ver ben je in je boek? Je kunt het in de Kindle-app nu makkelijk vertellen op het sociale boekennetwerk Goodreads.

Gebruikers van de Kindle-app kunnen voortaan makkelijker gebruikmaken van het sociale boekennetwerk Goodreads. Deze dienst is namelijk door Amazon aan de app toegevoegd, waardoor je voortgang in een boek met een knopdruk wordt vastgelegd. Het is één van de manieren waarop Amazon probeert Goodreads op de kaart te zetten. Eerder werd de dienst al toegevoegd aan de Kindle e-readers.

Kindle iOS app GoodreadsGoodreads is een sociaal netwerk waarop je kunt bijhouden hoe ver je in een boek bent. Heb je een boek eenmaal uitgelezen, dan kun je een recensie achterlaten. De dienst werd in maart 2013 overgenomen door Amazon.

Zodra je bent ingelogd met je Goodreads-account, kun je met een knop onderin een e-book je voortgang delen. Hierbij is het ook mogelijk je commentaar toe te voegen en het bericht te delen op Facebook en Twitter.

Amerikaanse Kindle-gebruikers hebben er met de update ook een functie bij gekregen: ondersteuning voor de boekenbibliotheek van Kindle Unlimited. Deze abonnementsdienst geeft je onbeperkt toegang tot een verzameling boeken voor een vast bedrag per maand. Helaas is Kindle Unlimited alleen nog niet in Nederland te gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2014, 11:15
Categorie Apps
Onderwerpen amazon, kindle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.