Meisje raakt klem in festival-wc bij redden iPhone

De 18-jarige Engelse Charlotte Taylor is inmiddels een echte beroemdheid op Facebook. Ze liet haar handtas met geld, treinticket en iPhone per ongeluk in een DIXI vallen.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

De 18-jarige Engelse Charlotte Taylor is inmiddels een echte beroemdheid op Facebook. Helaas voor haar is de reden wat genânt: Taylor liet haar handtas met geld, treinticket en iPhone per ongeluk in een DIXI (festival-wc) vallen. Omdat ze zonder haar handtas het festival niet meer zou kunnen verlaten, besloot ze de handtas op te hengelen met haar arm. Helaas voor Taylor kwam ze met haar schouders muurvast in de DIXI te zitten.

Na twintig minuten vastgezeten te hebben werd Taylor uit haar benarde positie bevrijd door de brandweer. Tot haar schaamte moest ze ten overstaan van honderden festivalgangers schoongespoten worden met een brandslang. Haar vrienden vonden het een goede grap, evenals haar moeder toen die het verhaal te horen kreeg. Taylor, die de bijnaam Poo Girl heeft gekregen, ziet inmiddels tientallen Facebook fan-groepen aan zich gewijd en heeft schoorvoetend ingestemd te poseren voor de Britse krant The Sun.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2017, 13:03
Categorie iDevices
Onderwerpen facebook, festival

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.