XSKN werkt aan keyboard voor de iPhone

XSKN werkt druk aan een Bluetooth-toetsenbord voor de iPhone. Volgens XSKN zal het iKeyboard tegen het einde van het jaar voor $160 in de winkel liggen.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

XSKN iKeyboardWaarom Apple het nog steeds niet toestaat de iPhone aan een extern toetsenbord te koppelen is een raadsel. Fabrikanten van Bluetooth-toetsenborden wachten met ongeduld op een nieuwe Bluetooth-driver voor de iPhone. Zo heeft MacAlly al enige tijd de BTKeyMini op de planning staan. Ook XSKN werkt hard aan een Bluetooth-toetsenbord voor de iPhone. Volgens XSKN zal het iKeyboard tegen het einde van het jaar voor $160 in de winkel liggen. Zou dit bedrijf soms iets weten van de plannen van Apple?

XSKN’s zogeheten iKeyboard is een aangepast Apple-toetsenbord. De F-toetsen zijn voorzien met iconen van de standaard iPhone-applicaties (Mail, Safari, etc.) en de letters zijn voorzien van iconen voor de meest populaire overige iPhone-applicaties. Een interessant concept, maar niet erg praktisch als de iconen niet aan te passen zijn. Of XSKN inderdaad meer weet van de plannen van Apple of dat het bedrijf gewoon gezond optimisme hanteert zal nog moeten blijken.

Bron: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:38
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen bluetooth, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.