GameSalad maakt iPhone-games publiceren op termijn makkelijker

Gendai Games belooft dat je met GameSalad straks heel eenvoudig iPhone-games kunt maken. Minimale programmeerkennis is nodig en er staat een GameSalad iPhone Preview App op de planning.

roadmap iphoneGendai Games heeft een applicatie ontwikkeld waarmee je snel via rapid prototyping games voor de Mac kunt ontwikkelen. Wat de oplossing bijzonder maakt is dat je de games op termijn ook voor het iPhone-platform kunt uitbrengen. Dat kan op een positieve manier uitpakken: eindelijk kunnen mensen die weinig programmeerkennis hebben maar wel met een briljant idee rondlopen, hun droom realiseren. Van de andere kant kan het er ook toe leiden dat de App Store door nog meer onzin wordt overspoeld. Gendai Games belooft dat je de games via de App Store kunt verkopen.

Verder hebben ze een GameSalad iPhone Preview App op de planning staan, waarmee je de ontwikkelde games op de iPhone kunt prototypen, testen en debuggen. Specifieke informatie over prijs en andere details zijn nog niet publiek beschikbaar. Volgende week volgt er meer nieuws over GameSalad.

Via: persbericht Gendai Games

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2009, 0:20
Categorie Apps
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.