Meerdere gebruikers iTunes 11.1.2 hebben last van synchronisatiebug

iTunes 11.1.2 heeft last van een synchronisatiebug, waardoor het programma blijft hangen op het afrondingsproces van een sync.

itunes 11-0-2iTunes 11.1.2 kampt met een rare bug, waardoor iTunes bij de laatste stap van het synchronisatieproces blijft hangen. Een bericht bovenin iTunes geeft aan dat de iPhone, iPad of iPod touch nog steeds wordt gesynchroniseerd, terwijl er op het betreffende iOS-apparaat geen teken van synchronisatie te bespeuren valt. Pas zodra je de iDevice loskoppelt van de computer wordt de synchronisatie gestaakt. Het is nog onduidelijk hoeveel mensen exact met de glitch kampen.

De synchronisatiebug wordt inmiddels al een paar dagen besproken op Apple’s supportforum in verscheidene topics, en ook op het iCulture-forum is het probleem geconstateerd. Een gigantische ramp lijkt de bug vooralsnog niet met zich mee te brengen: hoewel de laatste stap van het synchronisatieproces blijft hangen, zou alle data worden overgezet en is ook de gemaakte backup intact. Zowel gebruikers van de Windows-versie als van de OS X-versie van iTunes 11.1.2 hebben de syncbug geconstateerd.

iTunes 11.1.2 werd op 22 oktober uitgebracht door Apple en bevat een paar kleine verbeteringen. De OS X-versie biedt betere ondersteuning voor Mavericks en je kunt nu ook meerdere talen gebruiken.

Tipgever: René

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2013, 18:15
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.