Muziek-app Figure is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de muziek-app Figure uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt hem een week lang gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Figure icon
Je zou het door de verkoopstart van de iPhone bijna vergeten, maar Apple heeft afgelopen nacht ook een nieuwe App van de Week gekozen. Ditmaal gaat het om de muziek-app Figure, waarmee je volgens de makers binnen drie minuten je eigen track kunt componeren. Je hebt hiervoor de nodige drums, baslijnen en synthesizergeluiden tot je beschikking, die bij gebruik door de app met elkaar worden gesynchroniseerd om een goed klinkend resultaat te produceren.

FigureSinds september vorig jaar is Figure ook in staat om muziek met andere apps te delen, zodat je vanaf daar weer verder kunt bewerken. Zo kun je makkelijk je gemixte track in bijvoorbeeld GarageBand delen. Uiteraard kun je alle muziek ook exporteren en delen via bijvoorbeeld SoundCloud op Facebook en Twitter.

Apple kiest in de nacht van donderdag op vrijdag altijd een nieuwe App van de Week. Het is daarom aannemelijk dat je tot en met donderdag 31 oktober de app kunt blijven downloaden, al kan het zomaar voorkomen dat de actie langer of korter duurt. Kijk daarom goed in de App Store of de prijsverlaging nog geldt, voordat je argeloos op de koopknop drukt.

Downloaden: Figure (gratis, was €0,89, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.