BungaJungle: magnetische slurf houdt je iPad staande

De Bungajungle is een magnetische slurf waar je een iPad op kunt bevestigen. Je kunt geld voor de houder doneren op Indiegogo.

BungaJungleAccessoiremakers willen maar wat graag op slimme manieren een magneet gebruiken om je iPad vast te houden. Begin oktober schreven we over de MiStand, een iPad-houder die met een magnetische bol je iPad in hoeken kan bewegen. Het idee achter de standaard doet ons enigszins denken aan de nieuwe Bungajungle: dit accessoire wordt geleverd met een kleine magneet die je achterop je iPad plakt met een stuk tape, waarna je hem op een magnetische, buigbare slurf kunt bevestigen.

De BungaJungle kan je iPad rechtop zetten, maar volgens de makers is de magnetische houder ook stevig genoeg voor bijvoorbeeld een camera. Alternatieve versies kunnen bovendien je MacBook staande houden.

Een donatie van minstens 30 dollar plus 20 dollar verzendkosten verzekert je van een BungaJungle in december 2013. De makers willen 10.000 dollar inzamelen, maar zullen ongeacht je gedoneerde geld innen en een standaard opsturen: het is namelijk een flexibel crowndfundproject op Indiegogo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2013, 18:30
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.