Martin Scorsese heeft drukke dag in nieuwe iPhone 4S-reclamespot

Apple heeft een reclamespotje voor de iPhone 4S uitgebracht, met filmregisseur Martin Scorsese. Hij gebruikt in een taxi in New York Siri om afspraken te herplannen, verkeersinformatie op te vragen en vrienden te zoeken.

scorsese taxiApple heeft een nieuw reclamefilmpje voor de iPhone 4S gemaakt, waarin ze opnieuw een bekende ster hebben gefilmd. Deze keer is het filmregisseur Martin Scorsese, die op de achterbank van een Newyorkse taxi aan Siri vraagt hoe zijn dagindeling eruit ziet. De agenda blijkt nogal vol, maar gelukkig kun je met Siri gemakkelijk afspraken verplaatsen. Het filmpje laat de volgende functies zien: bekijken van je agenda, verschuiven van afspraken, vrienden zoeken en verkeersinformatie checken. Net als in eerdere filmpjes met Samuel L. Jackson, Zooey Deschanel en John Malkovich functioneert Siri zonder problemen en begrijpt ook in een rumoerige taxi alles wat je zegt. Scorsese zegt aan het einde van de reclamespot dat hij dol is op Siri en dat ze overal komt.


Het is de eerste keer dat de Find My Friends-functie in een reclamespot wordt gedemonstreerd. Siri is de meest prominente vernieuwing in de iPhone 4S en bevindt zich nog in betafase. Maar toch vindt Apple het belangrijk genoeg om Siri telkens opnieuw in reclamespotjes te laten terugkeren.

https://www.youtube.com/watch?v=Z714Fnylf5s&feature=player_embedded

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 juli 2012 om 15:30
Onderwerpen
,
Categorie
Apple

Siri

Siri is Apple's eigen spraakassistent en hier lees je er alles over. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Veel apps werken ook samen met Siri en je kunt met de Opdrachten-app je eigen Siri-opdrachten maken. Je vindt hier onze belangrijkste artikelen.

Siri

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.