Microsoft-vacatures wijzen op Outlook en PowerPoint voor iOS

Vacatures bij Microsoft wijzen op plannen om PowerPoint en Outlook op iOS te ondersteunen. De medewerkers zijn nodig voor een nieuwe stap van Microsoft rond OS X en iOS.

office made for ipadMicrosoft is op zoek naar nieuwe medewerkers voor de PowerPoint- en Outlook-testteams. Geïnteresseerden moeten ervaring hebben in ontwikkeling voor OS X en gaan werken aan nieuwe functies die onderdeel zijn van Microsoft’s volgende stap op de Mac en iOS. Het wekt de indruk dat Microsoft plannen heeft om voor beide producten (Outlook en PowerPoint) ondersteuning voor iOS uit te brengen. De vacatures dateren van 14 juli en zijn nu pas opgemerkt.

Om kans te maken moet je sterke programmeervaardigheden in C en C++ hebben en passie voor het Mac-platform hebben. In de functievereisten wordt geen kennis met programmeren voor iOS genoemd. De vacatures zijn niet het definitieve bewijs dat Office op iOS spoedig beschikbaar komt. Afgelopen mei publiceerde The Daily een afbeelding van een vroege build van de software, toen dit werd gedemonstreerd door een Microsoft-medewerker. De software zou toen rond november beschikbaar komen. Microsoft heeft al iOS-apps voor SkyDrive, OneNote en andere diensten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2012, 10:52
Categorie Apple
Onderwerpen microsoft, outlook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.