MagicGrips met Magic Mouse.

MagicGrips geeft je Magic Mouse meer grip

MagicGrips is een handige accessoire voor je Magic Mouse. Dankzij de MagicGrips geef je meer grip aan je Mac-muis, omdat hij een stukje breder wordt. Handig voor mensen met grote handen.

MagicGrips met Magic Mouse.
De Magic Mouse is Apple’s veelzijdige muis voor de Mac en dankzij het aanraakgevoelige oppervlak kun je eenvoudig scrollen en vegen. Maar wat nou als je wel gecharmeerd bent van deze functies, maar de muis simpelweg veel te smal vindt? MagicGrips van ElevationLab moet de oplossing bieden. Het accessoire maakt de muis een stuk breder, zodat hij beter in de hand ligt.

MagicGrips: meer grip op je Magic Mouse

Hoewel de Magic Mouse heel veelzijdig is, is het niet de meest ergonomische muis die er beschikbaar is. Hoewel het uiterlijk van de muis over het algemeen als stijlvol gezien wordt, zijn er ook mensen die moeite hebben met de grip van de Magic Mouse. MagicGrips van ElevationLab is een set van twee plastic stukjes die je aan de zijkant van de muis bevestigd. Je plakt de stukjes aan de zijkant van je muis, maar ze zijn zo gemaakt dat je ze er ook makkelijk af kunt halen.

Voorkant van Magic Mouse met MagicGrips.

Bij elke set MagicGrips krijg je twee formaten. De gewone versie zorgt voor een net wat bredere Magic Mouse, maar de XL-versie gaat nog een stapje verder. De XL-variant maakt je Magic Mouse nog een paar millimeter extra dikker, wat vooral van pas lijkt te komen voor mensen met grotere handen. De MagicGrips passen op zowel de originele Magic Mouse als de Magic Mouse 2. De ontwikkelaars zeggen meer dan honderd prototypes uitgeprobeerd te hebben, waanra ze dus uiteindelijk uit kwamen op dit design.

MagicGrips voor Magic Mouse met verpakking.

De MagicGrips is te bestellen vanaf de website van ElevationLab en kost slechts $12,99, exclusief verzendkosten naar Nederland. Hou er wel rekening mee dat de verzendkosten hoog uit zullen vallen. Mocht je overwegen dit accessoire te bestellen, dan is het verstandiger om dit te combineren met eventueel andere accessoires.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2017, 20:30
Categorieën Accessoires, Mac & macOS
Onderwerp magic mouse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.