Reacties voor: Made2pay: toegankelijk iPad-kassasysteem van Nederlandse bodem

Made2pay is een toegankelijke kassa-applicatie voor de iPad gericht op allerlei soorten ondernemers.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Mooi inititief, maar toch nog prijzig vind ik. Voor mijn zwager die in 2012 een fietsen-en scooterservicewinkel is begonnen, heb ik na flink zoeken goede en goedkope kassasoftware gevonden. Het eenmalig instapgeld is €49,- en de jaarlijkse abonnementskosten zijn €89,-. Deze software is ook voor kapsalons, garagebedrijven enz.

    Je moet dan wel nog een computer hebben. Ik heb de software voor mijn zwager geïnstalleerd. Een paar keer heb ik telefonisch om hulp gevraagd bij het uploaden van duizenden barcodes en prijzen van de groothandel. De eigenaar heeft me steeds prima geholpen en dat zit allemaal in het instapbedrag verwerkt. De software is niet ingewikkeld dus voor iemand die met zijn handen werkt, heel goed te gebruiken.

  2. Innovatie van Nederlandse bodem 😀

  3. Als ze nou dit idee meer portable maken. Bestelling word opgenomen op iPhone. Word direct doorgestuurd naar de keuken en alles word centraal bijgehouden vanaf de iPad. Met wat uitbreidingen kan dit HET systeem worden.

  4. Alles wat hier genoemd wordt plus nog veel meer kan al met WaiterOne. Wij gebruiken dit systeem al twee jaar en het werkt zeer goed. Inclusief het aansturen van meerdere binnenprinters, bestellingen opnemen met je ipod of iphone etc. En dat allemaal voor zo’n 50 euro eenmalig, dus geen licenties etc. De Belgische ontwikkelaar is zeer actief en er komen regelmatig nieuwe functies bij.

  5. Dat is exact waar ik ook aan moest denken. Ik zie tegenwoordig al veel serveersters met een ipod rondlopen, zou dat hier ook aan gekoppeld zijn?

    @Sander:

  6. Zo’n abbonement lijkt me minder interessant, zou liever gewoon eenmalig betalen.

  7. Niet mijn stijl eigenlijk, was aan het denken of ik nu zou reageren of niet?
    Maar uiteindelijk ben ik er toch ook al lang genoeg aan bezig én werkt het met iPhone én is het slechts een eenmalige aankoop van 44.99€: WaiterOne. Meer info op http://www.appsolute.be.

  8. @sander Dat is er al. WaiterOne. Als horeca-ondernemer zijnde ben ik ook al een tijdje op zoek. Van WaiterOne is helaas geen demo verkrijgbaar op de iPad en vind ik niet zo mooi vormgegeven als made2pay. M2P heeft als nadeel het abonnement en dat je nog geen tafels kunt opslaan. Daarentegen heeft het wel een mooi, clean uiterlijk wat heel makkelijk in te stellen is!

  9. ” Voor de kleine ondernemer niet zo’n probleem, maar als je honderden zo niet duizenden producten hebt is het klusje heel wat minder leuk. ”
    Een ondernemer met duizenden producten is niet de doelgroep. Deze ondernemers hebben wel het budget voor een ‘professioneler’-duurder systeem.
    Verder goed idee… Maar waarom alleen de serveersters een app. Laat klanten op het terras zelf direct bestellen.

  10. @P:

    Dat is er al in de vorm van MyOrder. Kan je meteen betalen. Alleen wordt dit nog niet echt op grote schaal gebruikt…

  11. @Leon: Hoi Leon, we zijn op dit moment bezig om ons business model aan te passen. Dit houdt in dat we afstappen van abonnementen en we overgaan naar een eenmalige prijs. Wellicht dat het Made2pay interessanter maakt. Overigens zou het probleem met de tafels opgelost kunnen worden door een rekening voor een tafel aan te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.