2018 iPhones: iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max

Gerucht – Kuo over 2020 iPhones: nieuwe formaten, 5G en OLED-schermen

Analist Ming-Chi Kuo heeft nieuwe voorspellingen gegeven over de iPhones van 2020. Volgend jaar krijgen alle modellen een OLED-scherm. Er komen twee toestellen met 5G-functie, terwijl het instapmodel nog steeds voorzien is van 4G.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Drie nieuwe iPhones voor 2020

Ming-Chi Kuo is vaak goed geïnformeerd over de aanstaande toestellen. Voor 2020 verwacht hij drie nieuwe modellen, te weten:

  • 5,4-inch met 5G (voorheen 5,8-inch)
  • 6,7-inch met 5G (voorheen (6,5-inch)
  • 6,1-inch met LTE/4G (blijft hetzelfde)

Het zou betekenen dat een toekomstige opvolger van de huidige iPhone XS nog kleiner wordt. De opvolger van de iPhone XS Max wordt juist iets groter en de iPhone XR blijft hetzelfde qua formaat.


De nieuwe toestellen zouden in de tweede helft van 2020 moeten verschijnen en zijn allemaal voorzien van OLED-scherm. De afmetingen van het scherm sluiten aan op voorspellingen van DigiTimes van een paar maanden geleden.

Kuo 2020 iPhones

Kuo meldt zijn informatie in een researchnotitie die hij vandaag naar de Chinese media heeft verspreid. Vanaf 2021 zullen alle nieuwe iPhones geleverd worden met 5G-ondersteuning, denkt Kuo. Een jaar later zal Apple beschikken over een in eigen huis ontwikkeld 5G-modem, waardoor het bedrijf minder afhankelijk wordt van Qualcomm en Samsung.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2019, 19:13
Bron Bron MacRumors
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 2020 iPhone, Ming-Chi Kuo
Device iPhone 2020
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.