Reacties voor: Kort iPhone-nieuws: Mobistar iPhone-portal, jailbreak met firmware 2.0.2, nieuwe rss-lezer GRiS

Mobistar heeft een speciaal iPhone-portal geopend, firmware 2.0.2 blijkt met QuickPwn te jailbreaken en er is een nieuwe RSS-applicatie voor iPhones met jailbreak: GRiS.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Hoppa 2.0.2 dan maar downloaden 😉

  2. Nah, ik wacht toch nog even op de “normale” jailbreak app WinPwn 😉
    Ik wil graag wat meer ruimte instellen voor mijn apps.

  3. Domme vraag maar ik heb mijn iPhone (1e gen) met Winpwn naar 2.0 gebracht, nadien via iTunes naar de 2.0.1 zonder meer, kan ik nu gewoon via iTunes naar 2.0.2 of is hij dan weer gelocked ?

  4. @John = geen probleem! 😉

  5. Die portal site van Mobistar is er al lang hoor, sinds 11/6.

  6. sorry, moet zijn sinds 11/7

  7. @yosemite, spreek je uit ervaring?

  8. @yosemite:

    Zoals john al vraagt: Hoe weet je dat? Dev team heeft er nog geen uitspraken over gedaan, en eigenlijk niemand kan het met zekerheid vertellen…ook je 😉 smilie helpt niet echt aan je geloofwaardigheid.

    @john: Veel zou je er neit mee opschieten om meteen te updaten, dus even afwachten kan geen kwaad.

  9. ja, ik ga nog even rustig afwachten.
    Hoor het hier wel wanneer het veilig is!

  10. Ik heb geupdate, draait geweldig hier!:D precies zoals beschreven heel eenvoudig, je houdt al je dingen erop en hoeft dus geen restore te doen, heel simpel zeker de moeite waard! Heb ook het idee dat het nu wel daadwerkelijk soepeler draait hier, had dit niet bij 2.0.1. Dus ik ben tevreden en praat dus wel uit ervaring;)

  11. Zojuist met quickpwn 2.0.2 gejailbroken, werkt perfect!

  12. Heb ook ge-update via itunes naar 2.0.2, heb een iphone 1.0 en die was ge jailbreakt en geunlockt met pwnage naar 2.0.1. moet zeggen dat het tot nu toe soepel draait, contacten laden en scrollen gaat nu goed. Heb alleen geen Cydia / installer meer na deze update, maar in mijn geval mis ik die op dit moment nog niet… (overigens is dit wel mogelijk met QuickPwn onder windows) modemfirmware is nog steeds hetzelfde als voorheen!

    Zeker geen spijt van deze update!

  13. Ik heb ook het idee dat het installeren van apps, sneller gaat…. kan aan mij liggen maar dingen uit de appstore zowel als uit itunes gaan volgens mij nu veel sneller!:D hoe dan ook ik ben erg blij me deze update…. nu echt nergens meer last van.

    Vandaag me 3g juice binnengekregen dus geen batterij problemen meer, geen sms lag of contacts lag problemen 3g is hier perfect… ik heb na deze update dus echt nergens meer over te klagen!:D

  14. De firmware in de QuickPwn-directory moet echter wel versie 2.0.1 zijn.

    Dat snap ik niet helemaal.. je upgrade toch naar 2.0.2. ?? Wat bedoel je hiermee?

    Ander vraagje: normaal backup, restore, sync ik altijd op de mac. Kan het kwaad om alleen voor de upgrade ff op de windhoos te gaan rotzooien? Ben ik dan niet al mn gegevens kwijt??

  15. Dus ik begrijp van sommige mensen:

    iphone (eerste generatie) Geunlocked met pwnage tool naar 2.0, toen geupdate in itunes naar 2.0.1, kan ik nu zonder enige problemen via itunes naar 2.0.2 updaten? (zoals eerder ook naar 2.0.1)…nog altijd geen simlock?

    In dat geval hoop ik dat dit zo blifjt bij de volgende updates! haha

  16. Ik heb mijn iPhone (1e generatie) die op 2.0 (ge pwnd) draaide geupgrade en hij is ineens een stuk sneller.
    Alles werkt nog maar vooral het zoeken in het adresboek werkt veel beter.
    Inderdaad geen installer/Cydia meer, maar ik vind een lekker draaiende telefoon belangrijker dan die paar extra’s.

  17. @Ludo: dus jij hebt gedaan wat ik bedoelde, en dat werkt?

  18. Ik ben ook van een gepwnde 2.0 naar 2.0.2 gegaan en puur alleen door dat het toetsenbord haperde bij 2.0 heb nu geen cydia meer maar dat maakt me niet uit die vond ik toch ***. heb liever installer.

    Dus bij deze een update van 2.0 naar 2.0.2 kan gewoon via itunes zonder dat je ergens last van krijgt.

  19. aardworm, dankjewel. Vanavond maar eens even doen…hopelijk geen haperende contactenlijst meer 😀

  20. Vrij nieuw hier en toch al eigenwijs. Heb een iPhone 1.0 en deze was al op 2.01 met pwnage. Nu een update gedaan via iTunes naar 2.02 en alles blijft werken. Alleen de installer en cydia zijn verdwenen. Nu via de QuickPWN de iPhone 1.0 geselecteerd. Vervolgens firmware 2.01 en alleen Installer. Deze naar de iPhone verstuurd en Installer is terug en kan installeren vanuit daar. iTunes en iPhone geven aan dat de firmware 2.02 is

    Werkt dus prima……………

  21. Maar ik vraag me af. ik heb nu 2.0.2 en wil eigenlijk wel installer erop hebben… wat is de makkelijkste manier. wordt niet zo veel wijzer van google.

  22. @ aardworm

    Gebruik QuickPWN. Selecteer type iPhone. Dan in de firmware browser selecteer de 2.01 firmware. Dan selecteer je en/of cydia en installer en verstuur het naar je iPhone. Volg de instructies van QuickPWN natuurlijk………….

  23. Met QuickPWN moet ik toch een command line gebruiken. Dat namelijk liever niet, en ik vergeet elke keer waar ik die Fw kan downloaden.

  24. Gelukt dank je wel…. heb installer.

  25. wil het ook wel proberen, heb op dit moment nog de gejailbreakte 2.0.1

    Is de ontvangst / bereik met 2.0.2 echt zo veel beter?
    Wat zijn de ervaringen met de batterijduur?

  26. hallo, ik heb mijn iphone (1e gen) geupdate naar 2.1 daarna met quickpwn gejailbreakt maar ik heb nu geen ontvangst meer heeft iemand een idee wat ik moet doen?

  27. ik heb een iPhone 3g en deze geupgrade naar firm 2.1, geunlocked met pwnage. sindsdien heb ik geen gps lock meer gehad. Met 2.0 heeft het gewerkt. Heeft iemand dit probleem ook of ook gehad. Weet iemand een oplossing? mijn google maps geeft linksonderin wel een bolletje maar krijg steeds de melding dag de lokatie. niet kan worden bepaald.lock van alle instellingen hielp ook niet. Iemand een oplossing?

    l

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.