Kort iPhone-nieuws: Mobistar iPhone-portal, jailbreak met firmware 2.0.2, nieuwe rss-lezer GRiS

Mobistar heeft een speciaal iPhone-portal geopend, firmware 2.0.2 blijkt met QuickPwn te jailbreaken en er is een nieuwe RSS-applicatie voor iPhones met jailbreak: GRiS.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Mobistar iphone-portalMobistar heeft een speciale portalsite geopend voor iPhone-gebruikers. Op de website kun je aandelenkoersen, actueel nieuws, weersverwachting, favoriete websites en informatie over films bekijken. De website is te bekijken door met de iPhone naar iphone.mobistar.be te gaan. Meer info bij Mobistar.

QuickPwn blijkt geschikt om iPhones met firmware 2.0.2 te jailbreaken. Het enige wat je hoeft te doen is upgraden naar 2.0.2 en daarna QuickPwn te starten. De firmware in de QuickPwn-directory moet echter wel versie 2.0.1 zijn. QuickPwn is alleen geschikt voor Windows. Via MacRumors.

GrisGriS is een nieuwe RSS-lezer voor iPhones met jailbreak. Het is beschikbaar in Cydia en bedoeld voor mensen met een Google Reader-account. In de instellingen kun je aangeven hoeveel items je per feed wilt downloaden. Je kunt met een knop de synchronisatie starten. De interessante nieuwtjes kun je voorzien van een sterretje. GRiS is verkrijgbaar via de BigBoss-source en verschijnt in de categorie Entertainment van Cydia.

Tips van Truckdiver (Mobistar) en Flyerbunch (jailbreak), bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:20
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen mobistar, portal, rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.