Kerstcadeaus 2014: 10 speakers voor onder de kerstboom

Kerst is de tijd van cadeautjes. iCulture koos 10 (draadloze) speakers om thuis en onderweg van muziek te genieten. Leuk als kerstcadeau!
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

WOW-werk
De kerstdagen staan voor de deur, dus hoog tijd om nog wat kerstcadeau’s in te slaan. iCulture helpt je op weg met cadeau’s in elke denkbare prijsklasse, die snel leverbaar zijn en die altijd een schot in de roos zijn. We beginnen met draadloze speakers: ooit kocht je speakers met speciale iPod-aansluiting, maar inmiddels zijn er slimmere oplossingen. Bluetooth is snel genoeg om muziek zonder haperingen door te sturen van je iPhone of iPad naar de speaker. En mocht Apple ooit besluiten om een andere connector te gebruiken, dan hoef je je ook geen zorgen te maken. Daarom 10 universele, veelal draadloze speakers om van je muziek te genieten. Later deze week nog meer kerstcadeaus zoals sportieve accessoires, oordopjes en grappige spullen.

Urban Revolt Moki

urban-revolt-mokiHij ziet er leuk uit, deze Moki-speaker. Speelt je muziek draadloos af via Bluetooth of via een 3,5mm-kabeltje. De Mokis is bedoeld als extra speaker voor je telefoon of tablet, maar kan ook van pas komen als je op vakantie van muziek wilt genieten, zonder dat je een apparaat van een paar kilo moet meenemen. De speaker is 5cm hoog en weegt 100 gram. De ingebouwde accu gaat 4 uur mee.

Prijs: €24,99

Sonoro Troy

sonoro-troy-universeel-speaker-laad-systeemMet deze speaker luister je naar muziek en laad je meteen de iPhone op. De bovenkant van de speaker is bedekt met vilt, zodat je iPhone krasvrij kan liggen opladen. Ook geschikt voor andere smartphones, tablets of mp3-spelers natuurlijk. Er zitten twee usb-poorten en een aux-aansluiting op. De digitale processor zorgt voor een betere geluidsbeleving. En het handige is: binnenin vind je opbergruimte voor snoeren, dus dat is ook meteen opgelost. Verkrijgbaar in rood, zwart, grijs en groen.

Prijs: €149,95

Hercules WAE BTP04 Outdoor

hercules waeDeze bijzondere Bluetooth-speaker is handig voor mensen die vaak buitenshuis naar muziek willen luisteren. Hij is spatwaterdicht, stof- en schokbestendig, zodat je zelfs tijdens een strandwandeling niet bang hoeft te zijn als ‘ie even uit je handen glipt. Tegelijk is deze speaker door z’n driehoekige design heel compact, zodat je de Hercules overal mee naartoe neemt. Een volle accu gaat 14 uur mee. Heb je vrienden die ook een BTP04 Outdoor hebben? Dan kun je de speakers koppelen en een feestje bouwen.

Prijs: €59,99

Ultimate Ears Boom

logitech-ultimate-ears-boom-black-nightKlein van stuk, maar met een geweldig geluid. Deze compacte Bluetooth-speaker is lekker stevig en kan daarom tegen vallen en stoten. Je kunt deze speaker ook met een gerust hart meenemen naar het strand, vanwege zijn IPx4-certificering. Dat wil zeggen: hij kan tegen een spatje water. Er is nog iets anders wat deze speaker bijzonder maakt: koop je er twee, dan kun je ze via Bluetooth met elkaar verbinden, zodat je stereogeluid afspeelt. Het geluid wordt daardoor nog beter. Elke kamer wordt een concertzaal.

Prijs: €199

WOW Speaker

wow-speakerVoor een speaker met een bijzondere uitstraling moet je bij deze WOW Speaker zijn. Hij is compact, duurzaam, draadloos en oplaadbaar. De siliconen behuizing van de speaker kan tegen een stootje en dankzij de Bluetooth-connectie heeft hij een bereik tot wel tien meter. Verkrijgbaar in blauw, geel, rood, wit en zwart. Deze WOW Speaker pauzeert bij inkomende gesprekken – handig! De speelduur van deze speaker is 4 tot 6 uur.

Prijs: €69,95

Philips BT3500B

Philips-BT3500BEen platte speaker voor thuis. Deze Philips-speaker heeft twee luidsprekers voor een krachtig en vol geluid. Thuis sluit je de speaker op het lichtnet aan en ben je onderweg, dan kun je ook via de oplaadbare batterij naar muziek luisteren. Afspelen doe je draadloos via Bluetooth of via de 3,5mm-ingang. Maar er zit nog een extra trucje in deze Philips-speaker, waardoor ‘ie ook erg geschikt is voor op kantoor of in de werkkamer. Er zit namelijk een ingebouwde microfoon in, zodat je er handsfree mee kunt bellen en conferentiegesprekken voeren.

Prijs: €69,99

Bose SoundLink Mini

soundlink_miniMuziek in je handpalm met de Bose SoundLink Mini. Toch gaat deze speaker met een volle accu maar liefst 7 uur mee. Er hoort een laadstation bij, waarmee je de Bose SoundLink Mini ook thuis kunt gebruiken. Tijdens het opladen blijf je gewoon genieten van muziek. Dit apparaat heeft meerdere mogelijkheden, zoals draadloos of via een kabeltje muziek afspelen. Welke manier je ook kiest, het geluid klinkt altijd vol en helder.

Prijs: €199

Beats by Dre Pill 2.0

beats-pillDe pilvormige Beats Pill is verkrijgbaar in zwart, rood, wit, blauw en andere kleuren. Het leuke is dat je deze speaker in een siliconen mannetje kunt stoppen, waardoor er een grappig effect ontstaat. Bij deze speaker is het ook mogelijk om het gesprek aan te nemen als er een telefoontje binnenkomt. Via de ingebouwde microfoon voer je het gesprek over de speaker. Je streamt de muziek vanaf je tablet of smartphone. Zoals je weet is Beats tegenwoordig onderdeel van Apple. Bij de Apple Store kost deze Pill-speaker €199 maar wij zagen ‘m goedkoper bij een andere winkel.

Prijs: €159

Philips SBA3011

philips-blauwDeze draagbare luidspreker heeft een krachtig geluid, maar valt vooral op door z’n aparte vorm. Hij is verkrijgbaar in blauw en oranje en heeft een ingebouwde oplaadbare batterij waarmee je overal muziek afspeelt. Ondanks z’n compacte formaat gaat deze speaker lang mee, namelijk 8 uur op een volle accu. Met de karabijnhaak bevestig je de luidspreker aan een riem of tas. Ook handig: er zit een oprolbare 3,5mm kabel in om muziek af te spelen via een kabeltje. Let op: de oranje uitvoering is een paar euro duurder.

Prijs: €21,99

Sonos PLAY:1

sonos play 1Een Sonos vindt iedereen leuk om te krijgen. Je kunt het systeem namelijk eindeloos uitbreiden met steeds meer speakers, zodat je op een gegeven moment muziek in het hele huis hebt. Van badkamer tot tuinhuisje. De goedkoopste Sonos is de PLAY:1, die zich thuisvoelt in de keuken, slaapkamer en andere ruimtes, terwijl je in de huiskamer een PLAY:3 of PLAY:5 neerzet. Momenteel is er een actie, waarbij je een jaarabonnement op Deezer Premium+ ter waarde van ruim 100 euro cadeau krijgt. Dat betekent 365 dagen onbeperkt toegang tot een enorme collectie muziek.

Prijs vanaf: €199

Deze lijst is bedoeld ter inspiratie. Daardoor kan het best voorkomen dat jouw favoriete product of webwinkel niet is opgenomen. Suggesties horen we graag via Twitter (@iCulture) of ons contactformulier.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. De inhoud van het artikel is onafhankelijk samengesteld door de redactie van iCulture.

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.