JuicePhone: meer doen met de backups van je iPhone (Mac OS X)

JuicePhone stelt je in staat om selectief data uit de iTunes-backup van je iPhone of iPod Touch te halen zoals smsjes, notes, contacten en MP3s die je hebt gedownload.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Als je een iPhone of iPod Touch met een computer verbindt waarop iTunes geïnstalleerd staat, zullen er automatisch backups van je toestel worden gemaakt. Normaliter heb je alleen de mogelijkheid om deze backups integraal terug te zetten op je iPhone na een herstelactie. JuicePhone stelt je in staat om selectief data uit je backup te halen zoals smsjes, notes, contacten en MP3s die je hebt gedownload.

Daarnaast kun je JuicePhone gebruiken om bestanden die bij je applicaties horen te kopiëren en toont de applicatie je meer gegevens over je iPhone of iPod Touch. De software is geschikt voor gebruik op 32-bit en 64-bit processoren op Mac OS X 10.5 of hoger en is sinds kort geschikt voor firmware 3.x. Om gebruik te maken van de software moet je ervoor zorgen dat je backups niet versleuteld zijn.

JuicePhone is gratis te downloaden op http://www.addpod.de/juicephone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iTunes

Lees alles over iTunes, de voormalige software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en de huidige software voor Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Sinds 2019 is Apple gestopt met iTunes op de Mac, maar op Windows is het programma nog altijd beschikbaar. Ook bestaat de iTunes Store nog voor het kopen van muzieknummers en albums en het aanschaffen en huren van films.

iTunes
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.