Hermes rolmaat In The Pocket

Reacties voor: Jony Ive onthult zijn 12 favoriete items, met veel beige en bruin leer

Er zit geen enkel Apple-product bij
Voormalig Apple-designer Jony Ive is de afgelopen tijd vaak in het nieuws. Zo is er een boek met onthullingen waarom Ive is vertrokken. Zelf heeft Ive nu onthuld wat de favoriete tools zijn die hij op zak heeft en die zijn niet goedkoop. Een Apple-device zit er niet bij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. tsja, met zijn salaris is een gummetje van £100 goed te doen.

  2. Het is bespottelijk dat er gummetjes van $ 100,- te koop zijn. Nog erger is als mensen die ook nog kopen.

  3. Rolmaatje, $530…….🫣

  4. Ive’s z’n bedrijf heet LoveFrom en dan verwijst hij naar money… als je de spullen van hem koopt dan heb je gewoon echt geld teveel.. in deze tijden van oorlog in Oekraïne waarbij mensen bijna geen basisvoorzieningen als water en een huis hebben is het bizar om deze tegenstelling te zien.

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Dat verklaart die ‘leather stitched’ look uit de eerste iOS versies. Dat was als ik het goed onthouden heb, ook dankzij hem.

  7. @Sjakie: Oekraine is het beste waar je mee kan komen?!? Heb je heel Afrika wel eens gezien? Of de gemiddelde sloppenwijk in Zuid Amerika? Maar dan nog, ik denk dat we eerst onszelf een spiegel moeten voorhouden. We bezoeken allemaal deze website, dus we weten allemaal wat we zelf aan het uitgeven zijn. Dat rolmaatje en zijn gummetje zijn verdiend met wat wij uitgeven…..

  8. Origineel geplaatst door Fred
    @Sjakie: Oekraine is het beste waar je mee kan komen?!? Heb je heel Afrika wel eens gezien? Of de gemiddelde sloppenwijk in Zuid Amerika? Maar dan nog, ik denk dat we eerst onszelf een spiegel moeten voorhouden. We bezoeken allemaal deze website, dus we weten allemaal wat we zelf aan het uitgeven zijn. Dat rolmaatje en zijn gummetje zijn verdiend met wat wij uitgeven…..

    Je hebt gelijk Fred, er zijn genoeg andere voorbeelden waar mensen onder heel andere omstandigheden moeten leven en dan is het bizar om te zien waar deze Ive zich mee bezig houdt..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.