Jawbone Up2 2

Jawbone-fitnessarmbanden komen terug naar Apple Store

Jawbone's activteitentrackers zijn binnenkort gewoon weer in de Apple Store te vinden. Eerder dit jaar werden ze uit de Apple Store gehaald, waarschijnlijk omdat ze concurreren met de Apple Watch.

Jawbone Up2 2De activiteitentrackers van Jawbone komen later dit jaar terug naar de Apple Store. Dit vertelde Jawbone’s Senior Product Manager Jason Donahue in een interview met Macotakara. Apple haalde de fitnessbanden van Jawbone eerder dit jaar uit de Apple Store, vermoedelijk omdat ze concurreren met de Apple Watch. Het is onduidelijk waarom Jawbone nu ineens weer welkom is in Apple’s winkels.

Jawbone’s fitnesstrackers zijn vanaf begin juli weer in de Apple Store te vinden, aldus Donahue. In de Verenigde Staten zal de verkoop waarschijnlijk eerder weer worden hervat.

Je kunt met de Jawbone Up2 meten hoeveel je op een dag precies beweegt, net als met de Apple Watch. Er werd lange tijd gedacht dat de verkoop van Jawbone’s trackers daarom was gestaakt. Alleen Jawbone’s armbanden werden uit de Apple Store gehaald, vlak voor de verkoopdatum van de Apple Watch werd aangekondigd. Daarnaast werd Nike’s Fuelband-fitnesstracker ook uit de Apple Store verwijderd.

Afgelopen jaar haalde Apple de Fitbit-activiteitentrackers ook uit de winkels. Dat had vermoedelijk met de komst van iOS 8 te maken. Apple introduceerde een compleet nieuwe Gezondheid-app, maar Fitbit weigerde zijn armbanden in deze app te integreren.

Via 9to5Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2015, 13:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple store, jawbone

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.