iTunes-cadeau: Intense Mini Mix van Armin van Buuren gratis

De Intense Mini Mix (Waiting for the Night) van Armin van Buuren is vandaag het gratis iTunes-cadeau ter gelegenheid van Koninginnedag en de troonswisseling.

armin van buurenDJ Armin van Buuren geeft vandaag met het Koninklijk Concertgebouworkest een concert tijdens de koningsvaart in Amsterdam. Willem-Alexander en Maxima waren twee jaar geleden ook al eens achter de draaitafels van Armin van Buuren te zien. Niet geheel toevallig dus, dat het iTunes-koninnedagcadeau vandaag een single van Armin van Buuren is.

Het gaat om de 4,5 minuten durende Intense Mini Mix, waarin nummers als Waiting for the Night, Pulsar, Forever is Ours en Love Never Came voorbijkomen. Het is meteen ook het laatste cadeau dat Apple ter gelegenheid van Koninginnedag weggeeft. Eerder zagen we een single van Caro Emerald, de biografie van voormalig Koningin Beatrix en de game Multiponk langskomen. Al deze cadeaus waren gedurende één dag gratis (dus nu niet meer).

Downloaden: Intense Mini Mix (Waiting for the Night) (tijdelijk gratis, normaal €1,29)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2013, 15:04
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, koninginnedag

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.