Om de vandaag aangekondigde iPod shuffle te kunnen gebruiken heeft Apple aangekondigd dat iTunes 8.1 eraan komt. De Genius functie zal zich niet meer alleen beperken tot muziek, maar je zult nu ook bij films en TV-shows iets bijpassends kunnen vinden.

iTunes 8.1Zoals wel vaker bij een nieuwe iPod-release, brengt Apple ook deze keer een nieuwe versie van iTunes uit. Om de vandaag aangekondigde iPod shuffle te kunnen gebruiken heeft Apple aangekondigd dat iTunes 8.1 eraan komt. Apple heeft de release aangegrepen om meer te doen dan enkel ondersteuning te geven voor de nieuwe iPod shuffle. Het zijn dan misschien geen grote veranderingen, maar ze kunnen erg handig zijn. Zo is zowel het bekijken van de bibliotheek en iTunes Store als het synchroniseren van je iPod of iPhone met iTunes stukken sneller geworden in iTunes 8.1. Bovendien zal de Genius functie zich niet meer alleen beperken tot muziek, maar zul je nu ook bij films en TV-shows iets bijpassends kunnen vinden.

Een aantal kleinere veranderingen zijn het kunnen importeren in iTunes Plus-formaat, gelijk aan 256 kbps AAC en het kunnen blokkeren van de iTunes Store zonder iTunes U te blokkeren. Party Shuffle zal vanaf iTunes 8.1 iTunes DJ gaan heten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2009, 20:38
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.