iTunes 8 veroorzaakt blauw scherm bij Vista-gebruikers

iTunes 8 blijkt bij Windows-gebruikers nogal eens problemen op te leveren. Er verschijnt een blue screen of death zodra een gebruiker de iPod of iPhone aansluit.

blue screen of deathDe nieuwe release van iTunes 8 lijkt voor Vista-gebruikers niet zo goed uit te pakken. Gebruikers van de 32- en 64-bits versie van Vista worden vaker dan ze lief is getroffen door een blauw scherm, wanneer ze hun iPod of iPhone aansluiten op de pc. Een downgrade naar iTunes 7.7 blijkt niet helemaal vlekkeloos te verlopen, maar lost wel de problemen op.

Andere gebruikers melden dat een schone installatie, waarbij je eerst de oude versie van iTunes compleet deïnstalleert, geen schermen oplevert. Het probleem doet zich overigens niet bij iedereen voor.

Op de forums van Apple wordt flink geklaagd over de update. Meer dan 170 reacties zijn er inmiddels op de ‘Blue Screen of Death van ene Sam Beckett.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 12:35
Categorieën Achtergrond, Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, scherm, windows

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.