iFuntastic aangepast voor iPhone firmware 2.0

iFuntastic is nu compatibel met iPhone firmware 2.0 en hoger. Met de software kun je allerlei aspecten van je iPhone aanpassen, zoals de weergave van applicatie-iconen en de e-mailhandtekening.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iFuntastic, het veelgebruikte programma om je iPhone aan te passen, is nu beschikbaar in een versie die compatibel is met iPhone firmware 2.0. In de nieuwe versie iFuntastic 6 vind je onder andere ondersteuning voor WinterBoard, de mogelijkheid om allerlei effecten aan de applicatie-iconen toe te voegen en iets compleet nieuws: verschillende thema’s voor e-mailhandtekeningen.

Je kunt ‘on the fly’ wisselen tussen verschillende signatures onder je e-mail, waarbij de thema’s verschillend zijn. iFuntastic bevat veder nog The Bit Pit, een eenvoudige methode om data van en naar de iPhone te kopiëren. Dit zou ook moeten werken op toestellen die niet gejailbreakt zijn. Verder kun je met iFuntastic notities en sms-berichten van de telefoon naar de desktop kopiëren.

iFuntastic is alleen geschikt voor de Mac en kost $19,95 voor de volledige versie. Een testversie van drie dagen kost $4,95. Heb je de oude versie al gekocht, dan kun je voor $9,95 upgraden.

Meer info: iFuntastic

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:50
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.