iPhone Ultra concept

Reacties voor: Zo zou een iPhone Ultra eruitzien als Apple hem laat lijken op de Apple Watch Ultra

Er wordt nu al een tijdje gespeculeerd over een iPhone Ultra, als extra dure versie van de iPhone. Maar wat nou als deze hetzelfde design krijgt als de Apple Watch Ultra? Een ontwerper heeft een concept gemaakt dat er vrij opmerkelijk uit ziet.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Dit concept kan mij wel bekoren!  graag ėėn op ėėn overnemen.

  2. Leuk concept. Ik zou het toejuichen als er een iPhone op de markt komt waar je wat minder snel een bescherm hoesje omheen hoeft te doen.

  3. De tekenaar van het concept zegt dat hij niet naar de laatste leaks heeft gekeken maar zich gewoon gebaseerd heeft op de Apple Watch ultra

  4. Oh ja, die afschuwelijke ronde zijkanten weer🤨. Dat kan mij niet bekoren en zal dan waarschijnlijk toch voorlopig mijn 14 Pro Max behouden tot ze weer overgaan op recht wat wel weer eens zal gebeuren daar er verder niets nieuws bedacht wordt. En al helemaal nu al niet meer daar de hele design afdeling onbelangrijk gevonden wordt zo lijkt het.

  5. Liever iets minder lomp en geen uitstekende mechanische knoppen meer, maar graag juist hele lichte inkepingen waar op kunt drukken, met haptische feedback (geen uitstekende knoppen is verrekte handig als je je iPhone als waterpas wil gebruiken.

    En graag inderdaad een dedicated ‘inkeping knop’ die als camera knop dient, maar juist aan de andere kant, (rechtsonder als je naar het scherm kijkt in portrait), zodat als je hem horizontaal/landscape houdt om te fotograferen of video op te nemen, dat de lens aan de achterkant linksboven zit (minste kans dat je je vingers ervoor houdt).

    En ik vind platte zijkanten minder lomp en het houdt beter vast dan ronde kanten.

  6. Voorlopig is het allemaal nog speculeren, zelfs of ie er komt. Zo ja dan ben ik zeker nieuwsgierig naar de meerwaarde t.o.v. de Pro Max.

  7. Zo dik en dan nog steeds een camera bump 🥲

  8. Nee. Duidelijk niet. Dit is wat een matige ontwerper bedenkt als hij het horloge ontwerp 1 op 1 overzet.
    Apple zou de knoppen niet zo doen. Een goede ontwerper, die de Apple Design filosofie trouw is, trouwens ook niet.

  9. Lijkt op een titanium iPhone 6 en net als bij de Apple Watch ultra is de bezel te dik. Als dit uit komt dan maar uitstellen tot 15s of 16 😞

  10. iPhone 4 had nog the flush camera 😔

    Dit zou terug moeten komen en dan is de tel maar 1.5 mm dikker past er ook een dikkere batterij in. ( plus overige extra hardware )
    En dan zouden ze een iPhone kunnen uitbrengen met het uiterlijk (afmetingen) van de iPhone X en de specs van een 13/14 Pro Max

    Dat is wat de meerderheid ook zou willen lijkt me. Alleen is de andere line up haast overbodig. Dus ben benieuwd Waneer het bestuur binnen Apple hiermee overstag komt. Onder Steve was dit al wel geweest ben ik van overtuigd. Tijdens deze topper was het ook telkens spannend weer voor een nieuwe iPhone te gaan. Innovatie is niet meer ( althans momenteel ( laatste jaren ) al niet meer ) we verbetering. ( marginaal )

  11. Doen! Ik maak alvast €3000 vrij…

  12. Ik krijg er een beetje SonyEricsson Walkman-phone vibes (W800 ed) bij. Geloof dat ik wel enorm fan zou zijn van zo’n ontwerp.

  13. Hij mag nog wel wat dikker en dan een week batterijduur!

    En die knop om gelijk een foto te nemen zonder dat je ook maar iets op het scherm gezien lijkt me heel handig voor elke iPhone. Gewoon net als een ouderwetste camera, klik en hij maakt een foto. Vasthouden en een video is bezig met opnemen.

  14. Lijkt gewoon ik een iPhone 13 mini met een oranje knop en dat lelijke nieuwe camera eiland.

  15. Lelijk ontwerp. “It looks so clunky”. En de knoppen op dezelfde afstand als de huidige iPhone 14 pro Max. Vreselijk. Hoeveel keer ik ongewild een screenshot maak op een dag… trouwens de iPhone is niet meer wat het was jammer genoeg. Ben door en door Apple liefhebber maar ik moet bekennen dat Apple heel wat steken laat vallen. Heb de iPhone 14 Max pro 1 terra maar de problemen pffff. Camera app dat niet open gaat, Safari ontelbare keren geblokkeerd, flitslicht dat ongewild brandt, … en snelheid… daar had ik meer van verwacht. Heb een MacBook Pro M1 en daar ben ik reuze blij mee maar in de IPhone zucht komaan Apple je kan beter, Steve where are you?

  16. Belangrijkste vraag bij ontwerpen van de iPhone Ultra zal niet zijn: hoe ziet een Apple Watch Ultra eruit.

    De vraag is hoe je er het beste mobiele fototoestel ter wereld in krijgt en vervolgens hoe je laat zien dat dat er ook in zit. Het belangrijkste uiterlijke startpunt lijkt me dan een dikke, robuuste en zwarte lenzenbobbel. En dan kijken hoe je daar verder Apples vormtaal op toepast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.