Reacties voor: Haptic Touch voor notificaties werkt niet op iPhone SE

Bewuste keuze
De iPhone SE biedt geen ondersteuning voor Haptic Touch bij notificaties, zo merkten gebruikers van Reddit.

Reacties: 5 reacties

  1. wat een rare keuze om de apparaten in te differentiëren… Het lijkt mij toch dat dit er wel met een update komt, anders kan ik me niet voorstellen wat voor nu de reden is. Schermgrootte kan het niet zijn, want die is gelijk aan de iPhone 8. Snelheid kan het niet zijn, want de SOC is gelijk aan de iPhone 11… Wellicht dat het iets te maken heeft met de toekomst, waar iPhone 8 in 2023+ niet meer geupdate wordt maar de SE wel, en dat de schermgrootte dan parten zou spelen, maar ik kan het me niet voorstellen… Differentiëren op software terwijl de hardware gelijk is in mijn ogen een slechte zaak…

  2. Kleine aavulling: Haptic Touch werkt wel wanneer je iPhone ontgrendeld is. Je moet dan wel ‘Stroken’ ingesteld hebben voor de app.

  3. Het bewust achterwege laten een functie die puur softwarematig is en bovendien op alle andere toestellen wel werkt, is gewoon treiteren van mensen die prijsbewust hun toestel kopen. Superzielig.

    Ik heb hem besteld, maar ga hem denk ik annuleren.
    Na jaren tevredenheid toch maar eens om me heen kijken naar een ander merk.
    Had t nooit gedacht, maar ze maken producten steeds minder interessant en denken overal mee weg te kunnen komen. Het houdt een keer op.

  4. Belachelijk. Hoewel nog altijd niet alle apps hier ondersteuning voor bieden, is dit wel echt een belangrijke functie, die iPhone SE-gebruikers ook gewoon verdienen.

  5. @Oude sok: Nou wat belangrijk zie niemand reageren vanaf hun lock scherm, ik zelf heb ook echt nog nooit gedaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.