Hi Siri reclamespot

‘Hé Siri, laat me die Ridiculously Powerful iPhone-reclamespotjes zien’

Apple laat in twee reclamespotjes zien hoe krachtig de iPhone 6s is en hoe makkelijk je kunt bedienen met Hé Siri.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Je ziet ze steeds vaker: mensen die als zombies in hun iPhone zitten te praten. iPhones hou je niet meer tegen je oor, maar voor je mond, zodat je eindeloos tegen je virtuele assistent kunt kletsen. Wie gek is op Siri kan zijn hart ophalen bij het nieuwste reclamespotje van Apple. In het spotje ‘Hey Siri’ zie je namelijk allemaal mensen die met Siri aan het babbelen zijn.

Hi Siri reclamespot

Update: Ook op 4 december verscheen er een nieuwe reclamespot van Apple. Deze keer met Jon Favreau in de hoofdrol, de regisseur die onder meer twee Iron Man-films en de kerstfilm Elf op zich nam. In het spotje zien we hoe Favreau Siri gebruikt om plaatjes van vliegende eekhoorns op te sporen, zodat de acteurs in motion capture pakken de juiste sprongen maken.

Hey Siri
Het is één van de twee spotjes die Apple vlak voor de kerstdagen uitbrengt, om belangrijke functies van de iPhone 6s voor het voetlicht te brengen. Het spotje ‘Hey Siri’ duurt 30 seconden en laat zien wat je allemaal zou kunnen vragen aan Siri. Op de iPhone 6s kun je opdrachten aan Siri geven, zonder dat het apparaat verbonden hoeft te zijn met stroom.

In de video zien we bijvoorbeeld Oscar-winnares Penelope Cruz, die met hulp van Siri een kruiswoordpuzzel probeert op te lossen.

Ridiculously Powerful

Het tweede spotje heet ‘Ridiculously Powerful’ en duurt iets langer. In ongeveer 1 minuut krijgen we te zien hoe krachtig de iPhone 6s eigenlijk is. Je krijgt te zien hoe de iPhone 6s presteert bij het webbrowsen, gamen en fotograferen. Ook hier is weer een bekende persoon te zien, namelijk Jon Favreau. Hij was regisseur van Iron Man en de wat minder goed beoordeelde kerstfilm Elf uit 2003.

Ook leuk: Microsoft bracht gisteren een reclamespotje uit, waarin medewerkers van de Microsoft Store zingend langsgaan bij de Apple Store op Fifth Avenue.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 04 december: De nieuwe reclamespot met regisseur Jon Favreau is aan het artikel toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2015, 7:59
Categorie Apple
Onderwerpen iPhone 6s, reclamespot, siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.