iPhone-applicaties voor elk moment van de dag

Een verslaggeefster van The Associated Press besloot de dag door te brengen met alleen maar gratis iPhone-applicaties. En dat lukte.

iphone appsEen verslaggeefster van The Associated Press nam de uitdaging aan om eens te kijken of er inderdaad een iPhone-applicatie voor elke denkbare toepassing is. De iPhone is een voicerecorder, een sportinstructeur, een boekhouder, kan je geparkeerde auto terugvinden en een schoudermassage geven. Met hulp van de gratis applicatie BargainBin, waarmee je net als AppSniper kunt zien welke applicaties in de aanbieding zijn, probeerde Deborah Yao de dag door te komen met alleen maar gratis iPhone-applicaties.


Ze gebruikte de iPhone als wekker (goodNite lite), luistert naar de radio (Public Radio) tijdens het tandenpoetsen en raadpleegt een kookboek (Betty Crocker Mobile Cookbook) om te zien of er met eieren en groente een ontbijt te maken valt.

Met de applicatie Stylish Girl bepaalt ze welke kleding ze zou aantrekken, checkt met The Weather Channel of ze een jas nodig heeft, schakelt de stappenteller StepTrak Lite aan als ze de deur uitgaat en chat onderweg naar haar werk met de applicatie Fring. Inmiddels heb je wel een idee hoe de rest van de dag verloopt: er is werkelijk voor elke toepassing wel een gratis app te bedenken.

Via: The Associated Press

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.