iPhone-applicaties voor elk moment van de dag

Een verslaggeefster van The Associated Press besloot de dag door te brengen met alleen maar gratis iPhone-applicaties. En dat lukte.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone appsEen verslaggeefster van The Associated Press nam de uitdaging aan om eens te kijken of er inderdaad een iPhone-applicatie voor elke denkbare toepassing is. De iPhone is een voicerecorder, een sportinstructeur, een boekhouder, kan je geparkeerde auto terugvinden en een schoudermassage geven. Met hulp van de gratis applicatie BargainBin, waarmee je net als AppSniper kunt zien welke applicaties in de aanbieding zijn, probeerde Deborah Yao de dag door te komen met alleen maar gratis iPhone-applicaties.

Ze gebruikte de iPhone als wekker (goodNite lite), luistert naar de radio (Public Radio) tijdens het tandenpoetsen en raadpleegt een kookboek (Betty Crocker Mobile Cookbook) om te zien of er met eieren en groente een ontbijt te maken valt.

Met de applicatie Stylish Girl bepaalt ze welke kleding ze zou aantrekken, checkt met The Weather Channel of ze een jas nodig heeft, schakelt de stappenteller StepTrak Lite aan als ze de deur uitgaat en chat onderweg naar haar werk met de applicatie Fring. Inmiddels heb je wel een idee hoe de rest van de dag verloopt: er is werkelijk voor elke toepassing wel een gratis app te bedenken.

Via: The Associated Press

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2009, 17:53
Categorie iDevices
Onderwerpen app store, applicaties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.