Vreemd Wi-Fi-probleem bij iPhones met firmware 2.2.1

Op het Apple-forum wordt druk gediscussieerd over een nieuw opgedoken probleem: moeite om verbinding met Wi-Fi te maken op iPhones waarop firmware 2.2.1 is geïnstalleerd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wifi probleemOp het Apple-forum wordt druk gediscussieerd over een nieuw opgedoken probleem: moeite om verbinding met Wi-Fi te maken op iPhones waarop firmware 2.2.1 is geïnstalleerd. Gebruikers melden dat hun iPhone plotseling het Wi-Fi-signaal kwijtraakt en daarna een tijdlang geen verbinding meer met het draadloze netwerk wil maken. Aanvankelijk leek het probleem te maken te hebben met temperatuur, omdat de situatie verbeterde wanneer de iPhone even in de koelkast of de vriezer had gelegen.

Later bleek er uit onderzoek van een zekere ScottieWil eerder een verband met de batterijstatus te zijn. Zodra de batterij onder de 50% kwam bleek de Wi-Fi probleemloos te werken. ScottieWil schroefde de iPhone zelfs open om de Wi-Fi-chip met een stikstofstaaf snel af te koelen. Dat bleek echter niet de oplossing. Een andere gebruiker meldde dat Apple de iPhone wilde omruilen voor een toestel waarop geen firmware 2.2.1 is geïnstalleerd.

Het invriezen van je iPhone is trouwens niet aan te raden: er kan condensatie optreden waardoor je iPhone schade oploopt.

Meer info: Apple Discussions
Via: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2009, 15:30
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.