iPhone-applicatie van Eye-Fi te zien op Macworld

Eye-Fi gaat op Macworld Expo een applicatie laten zien, waarmee je draadloos foto's op sociale netwerksites kunt publiceren. Het werkt behalve met de ingebouwde camera van de iPhone ook met een gewone digitale camera.

eye-fiEye-Fi is bezig een iPhone-applicatie te ontwikkelen en een preview daarvan is op Macworld te zien. Eye-Fi maakt Wi-Fi-geheugenkaartjes waarmee je foto’s van een digitale camera rechtstreeks op internet kunt publiceren. Een koppeling met een Mac of pc via een usb-kabel is daarbij niet nodig. Er zijn meerdere kaarten beschikbaar in SD-formaat die in prijs variëren van $79 tot $129. Met de iPhone-applicatie die Eye-Fi nu aan het ontwikkelen is kun je foto’s op één van de 25 ondersteunde foto- en sociale netwerksites publiceren.

Nu zijn er natuurlijk wel meer applicaties die dat kunnen, maar het bijzondere van Eye-Fi’s applicatie is dat niet alleen de ingebouwde camera van de iPhone, maar ook een gewone digitale camera wordt ondersteund.

Eye-Fi gaat de applicatie gratis beschikbaar stellen in de App Store. De preview is te zien op Macworld in standnummer 3315 (Moscone North Hall).

eye-fi

Meer info: Eye-Fi
Via: Macworld

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2009, 16:00
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, wi-fi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.