SlingPlayer Mobile voor de iPhone maakt debuut op Macworld

Sling Media gaat op Macworld Expo een SlingPlayer Mobile voor de iPhone demonstreren, waarmee je overal ter wereld live-tv kunt kijken en tv-opnames kunt inplannen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

slingplayer_iphoneSling Media gaat op Macworld Expo een werkende demo van SlingPlayer voor de iPhone laten zien. De applicatie zal in de loop van dit kwartaal bij Apple’s App Store worden ingediend. Een prijs is nog niet bekend. Met SlingPlayer Mobile krijg je toegang tot het complete tv-aanbod thuis: je kunt de lokale tv-kanalen, video on demand en betaalkanalen onderweg bekijken.

Elk tv-programma dat je thuis op de bank kunt ontvangen kun je wereldwijd via 3G of Wi-Fi op de iPhone zien. SlingPlayer is handig voor mensen die op vakantie zijn en toch de tv-programma’s van thuis willen zien. Je kunt met SlingPlayer Mobile voor de iPhone ook een digitale videorecorder (DVR) bedienen: je kunt opnames inplannen, afspelen, vooruit- en terugspoelen. Terugspoelen en pauzeren werkt ook wanneer je live tv zit te kijken. Om het allemaal werkend te krijgen heb je wel een Slingbox-kastje nodig, die je onder andere bij UPC kunt kopen.

Sling Media heeft op Macworld nog een andere aankondiging: er wort een prototype van SlingPlayer for Mac HD gedemonstreerd. Mac-gebruikers die een Slingbox PRO-HD hebben kunnen daarmee videomateriaal in hoge resolutie naar hun Mac streamen. Deze applicatie wordt gratis.

Via: persbericht
Meer info: sling.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:34
Categorie Apps
Onderwerp slingbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.