Reacties voor: iPhone 8 concept met functiepaneel laat zien wat er mogelijk is

Volgens één van de geruchten verruilt Apple Touch ID in de iPhone 8 voor een nieuw functiepaneel. Een nieuwe conceptvideo filosofeert over de mogelijkheden, maar is het ook realistisch?
Michel Lusthof -

Reacties: 22 reacties

  1. Het lukt me maar niet om dit mooi te vinden, zo’n scherm wat bijna de hele voorkant beslaat.
    Er zit geen ‘design’ meer in de telefoon.
    Niet dat dat er nu heel erg in zit, als m’n iPhone uitstaat is het gewoon een zwarte plak, maar toch.
    Als het scherm aan staat vind ik het niet mooi. Misschien komt dat in de filmpje ook omdat de verhouding niet klopt. Dan moeten de bezels onder en boven even groot zijn.

  2. Zal er zeker niet komen, ziet er niet uit en en belachelijke conceptvideo. Dit noem ik ‘wunschdenken’ !!!

  3. Ze voorzien zelfs een verandering in het logo van Apple, het wordt gespiegeld! 😑

  4. Zo die hele scherm bestaat nu alleen uit icoontjes het ziet er niet uit.

  5. Wat een negatieve reacties. Zo’n functiepaneel lijkt me heel handig.

  6. Origineel geplaatst door HaJee
    Wat een negatieve reacties. Zo’n functiepaneel lijkt me heel handig.

    Ooit al eens een Samsung S6 vast gepakt. Dan weet je het wel, laat dit nooit naar de iPhone komen.

  7. Heel gaaf.. ze de verhoudingen kloppen inderdaad niet. Vonger afdruk moet veel kleiner. Dan zal het al mooier worden. Ik ben benieuwd wat apple gaat doen. En voor de gene die zegt dat er geen design in een iphone zit. Omdat hij als hij uit staat een zwart blok is.. haal hem dan is heel gauw uit je hoesje.. want als beginnend product ontwerper is dit geweldig. Zo veel Technologie in een simpel apparaat uitziend apparaat! Kijk naar die van samsung… al die toeters en bellen boven dat scherm! Belachelijk…

  8. Het enige wat ik mezelf elke keer afvraag. Hoe ga je terug naar het beginscherm als er geen fysieke knop zit? Dan druk je bijvoobeeld op play/pause ipv dat je naar beginscherm gaat🤔

  9. Kan er kort over zijn: vreselijk!!!!!!

  10. Origineel geplaatst door Dani
    Kan er kort over zijn: vreselijk!!!!!!

    Misschien wel met 3D touch? Zoals nu linkerkant van het scherm indrukken zodat je die “stack” ziet? (Vanaf de 6s)

  11. Persoonlijk vind ik een scherm tot aan de rand vrij irritant. Als er een case rond zit die iets hoger als het scherm komt tik je soms vaak naast de buitenste toetsen. Spreek uit ervaring met de Galaxy S7.

  12. Ik vind het prima als de héle voorkant bestaat uit een scherm, maar gooi het dan niet helemaal vol met icons. De gedachte is juist dat de home button verdwijnt, maar dat er een gebied onderaan het scherm komt dat in staat is je vingerafdruk te herkennen. Dan komt er dus juist niet zo’n virtuele vingerafdruk op te staan, want het maakt dan niet uit waar precies je je vinger of duim zet.

  13. Er staat bij app tickets ipv wallet. Verwacht dat ik dit fake is.

  14. Al die icoontjes… het lijkt wel android 2.3 man

  15. Welkom Android!

  16. Gaan we het er nu steeds bijzetten dat Ming-Chi Kuo ‘betrouwbaar’ is? Graag voor anderen ook bijplaatsen igv die ‘onbetrouwbaar’ zijn.

  17. Ik vind het juist mooi zo’n toestel met niets anders dan alleen maar een scherm. Steve Jobs zei het in zijn aankondiging van de originele iPhone ook al: “get rid of all these buttons and just make a giant screen”. De techniek was echter nog niet zover dat hij de ‘home knop’ ook weg kon laten anders had hij dat zeker gedaan. Ik ben ervan overtuigd dat Apple niet dezelfde fouten maakt als bij sommige Samsung toestellen waar iemand eerder zijn zorg over uitsprak.

  18. Afschuwelijke kleuren. Gelukkig zijn het allemaal ‘slechts’ hobbyisten die vermoedelijke mockups maken! En idd hier ook een grote wens om de rand onderaan knoppenvrij te houden zoals het altijd is gedaan bij iPhone. Hoe moet ik het anders vasthouden? Dit is een van de redenen waarom ik als ex-Samsung-gebruikster blij ben met iPhone 😉

  19. @Stan: De iPhone 7 heeft ook geen fysieke knop… 😓

  20. Geweldig! Al die nieuweheden over de nieuwste iPhone 🙂
    Een ding is zeker! dit jaar ga ik mijn iPhone 6 kado doen aan me neefje, en ik koop de allernieuwste iPhone 8, of hoe hij ook gaat heten, Kan mijn bijna niet wachten.

  21. Vind t wel wat hebben. Als je het zo bekijkt is dit handiger dan die stomme app switch knop van Samsung waar bij de note 3 de menu knop zit. Maakt het handiger/makkelijker schakelen tussen apps. Bij voorbeeld: uit eten gaan en je zet je bank app er tussen samen met WhatsApp en camera (als het handmatig in te delen is).

  22. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.