Eerste uitpakvideo van rode iPhone 7

Eerste uitpakvideo van nieuwe rode iPhone 7: ‘Hij is heel erg rood’

De bekende YouTuber Marques Brownlee heeft als eerste een uitpakvideo van de nieuwe rode iPhone 7 (Plus), die komende vrijdag in de verkoop gaat. Is het rood echt zo mooi en wat als je liever een zwarte voorkant wilt?
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Eerste uitpakvideo van rode iPhone 7Dinsdag introduceerde Apple een rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Officieel is deze nieuwe kleurvariant komende vrijdag pas verkrijgbaar, maar de bekende YouTuber Marques Brownlee (MKBHD), publiceerde enkele uren na de introductie al een eerste uitpakvideo. Hierin geeft hij ons een eerste blik op het nieuwe model en deelt hij zijn bevindingen. De rode iPhone 7 gaat op 24 maart in de verkoop.

Eerste uitpakvideo van rode iPhone 7

De nieuwe rode iPhone 7 is de eerste iPhone in de (PRODUCT)red-lijn, waarvan een deel van de opbrengsten naar AIDS-onderzoek gaat. In onderstaande video zien we hoe Brownlee de iPhone 7 Plus-variant van de nieuwe rode iPhone uitpakt. De verpakking waarin de nieuwe iPhone geleverd wordt laat er geen twijfel over bestaan: dit is de nieuwe rode iPhone 7. De voorzijde toont een rode iPhone en ook de letters op de zijkant van het doosje hebben de kenmerkende rode kleur die bij deze lijn hoort.

‘De meest fotogenieke telefoon’
Brownlee is onder de indruk van de nieuwe kleur: “Heel erg rood en het ziet er heel erg goed uit.” “Het is eerlijk gezegd de meest fotogenieke telefoon die ik sinds lange tijd heb gezien”, concludeert Brownlee verderop in de video. De nieuwe rode behuizing is mat, net zoals de matzwarte variant. Los van de iPhone en de verpakking zijn alle meegeleverde onderdelen gewoon uitgevoerd in de traditionele maagdelijk witte kleur; van EarPods tot de adapter.

Rode iPhone 7 in uitpakvideo

Liever een zwarte voorkant?
Zoals dinsdag al bij de introductie bleek is de voorkant van de rode iPhone 7 wit. Dat is ook meteen het enige minpunt dat de YouTuber noemt. Hij had liever een zwarte voorkant gezien. Aan het eind van zijn video komt hij met mogelijke opties. De voorkant zou gemakkelijk te vervangen zijn. Mocht je nog een zwarte iPhone 7 hebben liggen en dolgraag een rode iPhone met zwarte voorkant willen, dan kun je mogelijk de voorkant vervangen. Een andere optie is om een zwarte skin te gebruiken die je over de witte voorkant van het toestel plakt, suggereert hij, hoewel hij er zelf geen fan van is. En natuurlijk kun je ook een rood hoesje voor je huidige iPhone kopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2017, 10:17
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.