iPhone 7 zonder koptelefoonaansluiting

‘Voorkant iPhone 7 met aanraakgevoelige homeknop, Apple Watch 2 in september’

Er zijn mogelijk nieuwe afbeeldingen gelekt van de voorkant van de iPhone 7. Hierdoor lijkt het erop dat het toestel een aanraakgevoelige homeknop krijgt. Ook zijn er nieuwe geruchten over de releasetiming van de Apple Watch 2.

iPhone 7 aanraakgevoelige Home-knop.
Tussen al het geweld van de aankondigingen tijdens de WWDC gaan de geruchten over de iPhone 7 en de nieuwe Apple Watch gewoon door. Een nieuwe wazige foto van vermoedelijk de voorkant van de iPhone 7 laat een aanraakgevoelige homeknop zien, waardoor we mogelijk vaarwel kunnen zeggen tegen de fysieke homeknop. En wacht je nog op de nieuwe Apple Watch? Die zou tegelijkertijd met de iPhone 7 verschijnen.

iPhone 7 zonder fysieke homeknop

Mogelijke voorkant van iPhone 7.In deze nieuwe vage afbeeldingen is te zien hoe de voorkant van de iPhone 7 er mogelijk uit gaat zien. Dit wijkt flink af van de eerdere mogelijke afbeeldingen die gelekt zijn, alleen al vanwege het feit dat de homeknop dus niet meer fysiek lijkt te zijn. De knop ziet er een stuk vlakker uit en lijkt gelijk te liggen met de rest van de voorkant. Vermoedens zijn dan ook dat het gaat om een aanraakgevoelige thuisknop die je niet meer in hoeft te drukken. Mogelijk kun je met 3D Touch wel verschillende acties uitvoeren, door bijvoorbeeld stevig te drukken.

Naast de mogelijke nieuwe homeknop is er nog een verandering te zien. De FaceTime-camera lijkt op een andere plek te zitten, net als de nabijheidssensor. Het stuk boven het scherm lijkt daardoor ook kleiner te zijn dan bij de huidige iPhone-modellen, terwijl de verdere afmetingen van het toestel volgens de geruchten hetzelfde lijken te worden. Eerdere berichten spreken ook over het ontbreken van een fysieke homeknop.

Apple Watch 2 in september

Maar de iPhone 7 is waarschijnlijk niet het enige apparaat dat Apple dit jaar nog op de markt brengt. Er is nog weinig bekend over een nieuwe Apple Watch, maar het lijkt erop dat de onderdelen in het derde kwartaal klaar zijn om verscheept te worden. Het derde kwartaal loopt van juli tot en met september, waardoor een aankondiging in september (tegelijkertijd met de iPhone 7) een prima mogelijkheid is. Het aantal bestellingen van een nieuwe Apple Watch zouden fors hoger liggen dan verwacht, waardoor er meer dan 2 miljoen exemplaren per maand verscheept kunnen worden.

De Apple Watch 2 zou vooral op het gebied van performance een stuk verbeterd zijn, maar huidige Apple Watch-gebruikers kunnen straks ook al profiteren van een snellere performance dankzij watchOS 3. Met de nieuwe Dock kun je favoriete apps instellen die nagenoeg direct geopend worden en klaar zijn voor gebruik.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2016, 13:40
Categorie Geruchten
Onderwerpen apple watch series 2, iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.