iPhone 7 zonder koptelefoonaansluiting

‘iPhone 7 krijgt dezelfde afmetingen als iPhone 6s’

Er is opnieuw een schematische afbeelding van de vermoedelijke iPhone 7 opgedoken. Deze laat zien dat de afmetingen van het toestel identiek zijn aan die van de iPhone 6s, waardoor het erop lijkt dat de iPhone 7 even groot gaat worden.

iPhone 7 zonder koptelefoonaansluiting
Een nieuwe week, dus ook weer nieuwe geruchten over de iPhone 7. Deze keer is er weer een schematische afbeelding opgedoken waar de afmetingen van de iPhone 7 op aangegeven zijn. De afbeelding is afkomstig van het Franse Nowhereelse, een site die het vaak bij het rechte eind heeft.

‘iPhone 7 even groot als iPhone 6s’

De iPhone 7 zou volgens de schematische afmeting een breedte hebben van 67,12 millimeter, terwijl de lengte in totaal 138,3 millimeter bedraagt. De huidige iPhone 6s heeft ook een lengte van 138,3 millimeter, terwijl de breedte volgens Apple’s officiële specificaties 67,1 millimeter bedraagt. Volgens deze afbeelding zou de camera bovendien meer bij de rand geplaatst zijn, maar of de camera wederom uit zal steken is niet duidelijk te zien.

iPhone 7-afmetingen in schematische tekening.

Over de dikte kan echter uit de nieuwe afbeelding niks afgeleid worden. Deze wordt namelijk niet aangegeven, waardoor het nog even gissen blijft. De ene bron meldt dat de iPhone 7 de dikte zou krijgen van de iPod touch, wat uitkomt op 6,1 millimeter. Bronnen melden echter aan Nowhereelse dat de iPhone 7 even dik zou worden als de iPhone 6s, wat overeenkomt met de andere afmetingen van het toestel.

Er verschenen eerder in maart soortgelijke schematische afbeeldingen van de vermoedelijke iPhone 7. Daarop zijn geen afmetingen te zien, maar is wel zichtbaar dat de antennestrepen een stuk minder aanwezig zijn. Verder blijft het gissen wat de specificaties van de iPhone 7 betreft. Zo werd eerst gesproken over het aanwezig zijn van een Smart Connector, maar meldt Macotakara dat de iPhone 7 toch geen Smart Connector gaat krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2016, 11:22
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.