iPhone 4S gevonden in nieuwe betaversie iTunes

In de betaversie van iTunes is een verwijzing naar de iPhone 4S gevonden. De code is voorzien van een foto, die lijkt op de huidige iPhone 4 voor CDMA. Veel zal de iPhone 4S dus niet afwijken van het huidige model?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-4sEr is veel discussie wat voor toestel(len) er komende dinsdag aangekondigd zullen worden. Maar over één apparaat kunnen we bijna zeker zijn: de iPhone 4S komt er! Gisteren kon je lezen over een nieuwe betaversie van iTunes, bedoeld voor ontwikkelaars. Iets dieper doorgraven in de code van iTunes leverde een interessante ontdekking op: de iPhone 4S wordt genoemd. Er wordt zelfs een afbeelding bij getoond, die sterk doet denken aan de CDMA-versie van de iPhone 4. Geruchten dat de volgende iPhone er radicaal anders uit gaat zien, worden inmiddels steeds onwaarschijnlijker.

Natuurlijk is het ook mogelijk, dat Apple een plaatje van de CDMA iPhone 4 heeft gebruikt als opvulling, totdat de nieuwe iPhone is onthuld. Toch zijn veel websites er zeker van dat de iPhone 4S niet veel zal afwijken van de huidige iPhone. Er zitten in iTunes verwijzingen naar slechts twee versies van de iPhone 4S: zwart en wit. Bij de iPhone 4 waren er nog vier versies: een zwarte en witte GSM-versie en een zwarte en witte CDMA-versie. Het zou kunnen wijzen op één wereldtoestel, waarbij de nieuwe iPhone zowel op het GSM-netwerk (gangbaar in Europa) als op het CDMA-netwerk (vooral in de VS) te gebruiken is.

itunes-iphone-4s

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2011, 23:03
Categorieën Diensten, Geruchten, iDevices, Mac & macOS
Onderwerpen cdma, iPhone 4s, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.