Goedkope iPhone 4 (N90A) gevonden bij Foxconn Brazilië?

Gizmodo Brazilië heeft een goedkope versie van de iPhone 4 ontdekt, de N90A.

iphone brazilieDe Braziliaanse tak van Gizmodo beweert foto’s van nieuwe iPhone te hebben genomen, in een Foxconn-fabriek in Brazilië. Dat Apple productiefaciliteiten in Brazilië heeft, was al bekend. Dat er ook een nieuwe iPhone zou worden geproduceerd, is wel nieuw. Gizmodo Brazilië claimt dat de foto’s een totaal ander modelnummer tonen dan we voorheen hebben gezien. De onderdelen zijn bedoeld voor de N90A, een nieuw model dat tot nu toe nog niet bestaat. De huidige iPhone 4 heeft codenaam N90. Een Gizmodo-medewerker wist binnen te dringen in de fabriek en maakte onderstaande foto’s.

Het uiterlijk van de N90A blijkt hetzelfde als die van de iPhone 4. Het zou daarom kunnen gaan om een goedkope 8GB-uitvoering van de huidige iPhone 4. Net als voorheen bracht Apple bij elke nieuwe release ook een goedkope uitvoering uit van de iPhone die op dat moment al op de markt was. Zo verscheen er een 8GB-versie van de iPhone 3GS op het moment dat de 16GB en 32GB iPhone 4 werden gepresenteerd. Foxconn trof al voorbereidingen voor de productie van iPads in Brazilië. Het lijkt er nu op, dat ze de productiefaciliteiten hebben gebruikt om iPhones te maken. Volgens de blogger liggen de producten klaar om te worden verscheept.

gizmodo-iphone-4-n90a

Mensen die hebben zitten wachten op de iPhone 5 zouden dinsdagavond tijdens de persbijeenkomst van Apple wel eens teleurgesteld kunnen worden. Alles wijst erop dat de N90A de goedkopere iPhone 4-variant gaat worden, die wordt aangekondigd naast de iPhone 4S (N94). Omdat de N90A vrijwel hetzelfde modelnummer als de N90 heeft, verwachten we dat de wijzigingen klein zullen zijn.

Meer info: Gizmodo Brazilië

Brazil-N90A-Form

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2011, 9:52
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen gizmodo, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.