iPhone 3G: T-Mobile opent pagina met veelgestelde vragen en nietszeggende antwoorden

T-Mobile heeft een pagina met veelgestelde vragen over de iPhone geopend. Daaruit valt af te leiden dat T-Mobile de exclusieve aanbieder in Nederland wordt en dat het bij de iPhone-abonnementen om HSDPA gaat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile vragen en antwoordenT-Mobile heeft op de website een eerste begin gemaakt met een iPhone-FAQ. Daarin kunnen geïnteresseerde kopers meer informatie aantreffen over de iPhone 3G. De zes vragen bieden echter nog weinig verhelderende antwoorden. Wel bevestigt T-Mobile nogmaals dat zij de exclusieve aanbieder in Nederland zijn en is impliciet af te leiden dat het om HSDPA-abonnement zal gaan – er vanuit gaande dat T-Mobile net als in andere landen speciale iPhone-abonnementen gaat aanbieden.

Veel informatie valt niet af te leiden; T-Mobile probeert telkens opnieuw mensen te verleiden om zich op de nieuwsbrief in te schrijven. T-Mobile-woordvoerder Henny van der Heiden bevestigde gisteren tegenover iPhoneclub dat zich onmiddellijk na de aankondiging van T-Mobile al 15.000 mensen voor de nieuwsbrief hadden aangemeld, dus de belangstelling lijkt overweldigend.

Om te voorkomen dat je 20x moet klikken om alle antwoorden te lezen hebben we hieronder de vragen en antwoorden op een rijtje gezet (zonder de irritante nieuwsbrief-uitnodiging).

Wat gaat de iPhone kosten?
Het is nog niet bekend wat de prijs van de iPhone in combinatie met een T-Mobile abonnement gaat worden.

Hoe kan ik de iPhone bestellen?
Het is op dit moment nog niet mogelijk de iPhone bij T-Mobile te bestellen.

Kan ik de iPhone alleen kopen in combinatie met een abonnement?
Ja, je kunt de iPhone alleen kopen in combinatie met een T-Mobile abonnement. Welke abonnementen dit zijn is nog niet bekend.

Is de iPhone te koop bij andere telecomaanbieders?
Nee, de iPhone is in Nederland exclusief te koop bij T-Mobile.

Wanneer is de iPhone in Nederland te koop?
De iPhone is op 11 juli in beschikbaar.

Wat is er nieuw aan deze versie van de iPhone?
De belangrijkste vernieuwing is dat, in tegenstelling tot de eerste iPhone, de iPhone3G geschikt is voor HSDPA-internet. Zo kun je er nog sneller mee internetten met web’n’walk van T-Mobile. Meer informatie over de specificaties van de iPhone3G vind je op de informatiepagina van Apple.

We blijven de pagina refreshen, want er wordt blijkbaar nog hard aan gewerkt.

Bekijk het zelf: T-Mobile iPhone FAQ
Dankjewel, Henk van Ess!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, faq, iPhone 3G, t-mobile, vragen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.