iPhone 3G met abonnement te winnen in studentenwedstrijd

Internetverzekeraar iZio geeft een iPhone met abonnement weg aan de student die het leukste YouTube-filmpje over geld verdienen maakt.

Win een mobielNormaalgesproken besteden we niet zoveel aandacht aan wedstrijden waarbij je een iPhone kunt winnen, maar dit is er eentje waarbij je voor de verandering een iPhone 3G mét tweejarig abonnement krijgt. Organisator iZio heeft ook nog eens een heerlijk foute iNaam en de mooiste domeinnaam voor dit soort wedstrijden: iphonewedstrijd.nl. Het is de bedoeling dat je een filmpje maakt met het thema ‘Een mooi studentenleven hoeft niet duur te zijn’ en deze op YouTube plaatst.

De hoofdprijs is een iPhone met tweejarig abonnement, met daar bovenop een jaar lang gratis verzekeren. Delta Lloyd-dochter iZio is namelijk vandaag gestart met het aanbieden van verzekeringspakketten voor studenten. Prettige bijkomstigheid: geen gedoe met sms-berichtjes en je hoeft ook niet eerst een verzekering af te sluiten om mee te kunnen doen. Andere prijzen zijn een Nintendo Wii en een Beertender. Je hebt tot 14 september de tijd om een filmpje te maken.

Meer info: iphonewedstrijd.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2008, 19:15
Categorie Achtergrond
Onderwerpen studenten, video, wedstrijd, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.