H2O Amphibx: waterdichte armband voor de iPhone 3G

H2O Audio heeft een sportarmband voor de iPhone en iPod touch uitgebracht, die tot ruim 3,5 meter waterdicht is. Je kunt de Amfibx-armband gebruiken tijdens het surfen, wakeboarden en de triatlon.

amphibxVoor als hardlopen écht extreem wordt… H2O Audio heeft de Amphibx waterproof armbanden aangekondigd. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten (M en L) voor respectievelijk $70 en $80. Surfers, wakeboarders, kiteboarders en triathleten kunnen met zo’n armband ongestoord sporten zonder angst dat de iPhone of iPod touch nat wordt. Kleinere iPods passen er ook in. De armband is voorzien van een LatchTight-sluiting dat ervoor zorgt dat de armband tot 12 voet (ruim 3,5 meter) onder water nog voldoende bescherming biedt.

Via het ClearTouch-schermpje kun je het touchscreen (of het clickwheel) bedienen. Het is zelfs mogelijk om muziek te luisteren via de SealTight-connector. Speciaal voor de watersporters gaat H2O Audio ook nog de Surge-oordopjes uitbrengen, een setje waterproof oordopjes die in combinatie met de Amphibx-armband te gebruiken zijn. De oordopjes kosten $60 per setje.

Meer info: H2O Audio Amphibx

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2008, 17:58
Categorie Accessoires
Onderwerpen armband, sport, surfen, waterproof

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.