iPhone 15 Pro titanium

Reacties voor: iPhone 15 Pro met titanium behuizing: dit moet je weten over het nieuwe materiaal

De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max hebben een behuizing van Grade 5 Titanium. Wat is dit materiaal en wat zijn de voor- en nadelen?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Het is wel een sobere kleurenfeest en dat vind ik toch wel jammer.

  2. Ik vind de titanium rand er erg fraai uitzien. Ik heb de glimmende roestvrijstalen rand op m’n iPhone nooit mooi gevonden. Omdat bij de presentatie werd gesproken over een ‘unieke titanium behuizing’ dacht ik even dat ook de áchterkant van de nieuwe iPhone 15 Pro (Max) van titanium zou zijn. Dat zou ik pas écht fraai vinden. Ik wacht eigenlijk al jaren op een metalen – liefst titanium – iPhone behuizing uit één stuk gefreesd. Maar het gaat alleen om een titanium rand, begrijp ik. Dan is er voor mij toch géén reden om mijn iPhone 14 Pro Max (512 GB) in te ruilen…en hou ik die nog een jaartje. Overigens wél opvallend dat – door de ‘basisopslag’ van 256 GB de nieuwe 15 Pro Max 512 GB ruim 100 euro goedkoper is dan de iPhone 14 Pro Max 512 GB vorig jaar..!!

  3. Ik vraag me wel ‘ns af hoeveel procent van de iPhone eigenaren een case gebruiken en daardoor de randen alleen vlak na aankoop en vlak voor verkoop zien 😉

  4. Titanium is leuk maar erg kras gevoelig en idd het drukt erg snel zeker als het zo dun is als op de iPhones na mij verwachting is rvs een betere sterke keuze. En ja ik ben er een wie zijn randjes van de iPhone ziet gebruik geen case.

  5. @Tjoep: weet sowieso dat m’n ultra vele malen minder krasgevoelig is dan m’n oude (rvs) Watch. Die zat vol met (weliswaar kleine oppervlakkige) krasje en m’n ultra totaal niet. Heb daarentegen ook een titanium armband welke wel gekrast is dus zal ook wel iets met de grade te maken hebben

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.