iPhone always on

Gerucht: ‘iPhone 13 krijgt always-on scherm’ [poll]

De iPhone 13 krijgt volgens Mark Gurman van Bloomberg een always on-scherm, vergelijkbaar met de Apple Watch. Het is te lezen in de Power On-nieuwsbrief.

Gurman geeft in zijn nieuwsbrief een lijstje van wat Apple over een paar maanden gaat onthullen met de iPhone 13. Hij denkt dat Apple gaat uitpakken met een snellere A15-chip, een kleinere notch, een energiezuiniger display en verbeterde functies om te videofilmen. Maar het meest vernieuwende zal een always on-scherm zijn, vergelijkbaar met de Apple Watch. Het scherm heeft een verversingsgraad van 120 Hz.


Naar welke functie kijk jij het meest uit bij de iPhone 13? Maak je keuze in onze poll!

Er wordt al langer gesproken over een 120 Hz-scherm, maar deze keer wordt het ook in verband gebracht met always on. Je kan dan informatie van het scherm lezen zonder de iPhone in te schakelen, bijvoorbeeld het tijdstip, het weerbericht of notificaties. De hogere verversingsgraad heeft ook nog andere voordelen, zoals sneller reageren op aanraking en vloeiender animaties. Op de iPad Pro is het al een aantal jaren aanwezig.

Vorige week meldde Bloomberg dat Apple opdracht heeft gegeven om 90 miljoen iPhones te produceren voor aanstaand najaar. Dit is 20% meer dan vorig jaar voor de iPhone 12-serie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2021, 17:18
Bron Bron Bloomberg
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iphone 13
Devices iPhone 13, iPhone 13 Pro

iPhone 13

De iPhone 13 is één van de nieuwe modellen die Apple in het najaar van 2021 uit gaat brengen. De iPhone 13 behoudt naar verwachting hetzelfde design als de iPhone 12, maar dan wel met een snellere chip, verbeterde camera, grotere batterij en mogelijk ook een kleinere notch. Er gaan ook geruchten over een always-on scherm in de iPhone 13. Lees hier alles over wat we al weten over de iPhone 13.

iPhone 13
28 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.